Europa Travel: reducere de pana la 50% pentru sejururile cu autocar in Turcia

Adaugat de la 19 Iul 2014

Europa Travel, agentia de turism low-cost, a revenit cu o oferta greu de refuzat: pana la inceputul lunii august aveti o reducere de pana la 50% la cazare pentru vacantele in cele mai iubite destinatii turcesti.

Oferta este valabila pentru Bodrum, Kusadasi si Marmaris, iar plata trebuie sa se faca integral la momentul rezervarii, modificarile ulterioare nefiind acceptate. Aceasta oferta nu se aplica in mod retroactiv.

Spre exemplu, in Kusadasi la Hotelul Esat 3* veti plati 225 euro + 329 lei / persoana pentru 6 nopti, transport si regim de masa all inclusive. Copiii cu varste intre 2 – 12 ani au reducere de 50%. Plecarea este in data de 22 iulie. In cele 7 zile puteti opta pentru una dintre numeroasele excursii optionale: vizita la Efes, Pamukkale, croaziera pe Marea Egee, seara turceasca sau parcul acvatic Aqualand.

In Marmaris, la Hotelul Sesin 4* sejurul de 6 nopti, regim de masa all inclusive si transport costa 270 euro + 329 lei / persoana. Copiii cu varste intre 2 – 13 ani au reducere de 50%. Plecarea se va face pe data de 22 iulie. Excursiile optionale din Marmaris cuprind, pe langa vizita la Efes sau Pamukkale, si insula Rhodos sau insula Cleopatrei.

Oferta pentru Bodrum este ceva mai diversificata. Sunt 4 hoteluri care dispun de aceste oferte speciale, existand mai multe date de plecare.

La Hotelul Medisun 3*+, 6 nopti de cazare cu regim de masa all inclusive si transport costa 350 euro + 329 lei / persoana. Copiii cu varste intre 2 – 13 ani au reducere de 50%, iar plecarile au loc in zilele de 22, 28 iulie si 3, 9, 15 si 21 august.

La Hotelul Golden Age 4*, 6 nopti de cazare cu regim de masa all inclusive si transport costa 440 euro + 329 lei / persoana. Copiii cu varste intre 2 – 12 ani au reducere de 50%, iar plecarile au loc in zilele de 22, 28 iulie si 3, 9 august.

La Hotelul Club Blue Dreams 5*, 6 nopti de cazare cu regim de masa all inclusive si transport costa 490 euro + 329 lei / persoana pentru plecarile din data de 22 iulie si 560 euro + 329 lei / persoana pentru plecarile din data de 28 iulie. Copiii cu varste intre 2 – 13 ani au reducere de 50%.

Mai multe detalii gasiti aici.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

2 păreri la “Europa Travel: reducere de pana la 50% pentru sejururile cu autocar in Turcia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background