Blaxy Premium Resort & Hotel lanseaza „proprietatea periodica” pe litoralul romanesc

Adaugat de la 17 Iul 2014

Dezvoltatorii SC Blaxy Premium Resort & Hotel SA au anuntat in cursul zilei de astazi inceperea lucrarilor la un ansamblu rezidential unic pe piata romaneasca. Complexul rezidential este situat in zona localitatii 23 August, judetul Constanta, si va fi compus din 7 cladiri de 9–10 etaje cu 900 de apartamente de tip studio, plus un hotel si va avea toate facilitatile unui resort de lux.

Complexul este amplasat pe o suprafata de 35.000 de metri patrati, proiectul turistic – rezidential de 5 stele fiind primul in sistem de proprietate periodica pe litoralul romanesc. Complexul va fi deschis din luna iulie 2015, constructiile continuand cu ridicarea Blaxy Hotel si a centrului de sanatate pana in iunie 2016.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcatuit din 7 tronsoane de locuinte de vacanta avand ca facilitati: piscine exterioare, restaurante, baruri, cluburi, terenuri sportive. Un teatru de vara de tip amfiteatru, o plaja privata in suprafata de aproximativ 9.000 metri patrati si o parcare privata vor deservi atat complexul rezidential, cat si hotelul.

Complexul va avea doua tipuri de unitati care vor putea fi cumparate:

– Condo Simplu cu suprafata de 32 metri patrati (capacitate 2 adulti si 2 copii)

– Condo Dublu cu suprafata de 64 metri patrati (capacitate 4 adulti si 2 copii)

Pretul de lansare al unei astfel de proprietati variaza, pentru sezonul de vara, intre 3.750 si 4.250 de euro, pentru condourile cu vedere la mare si piscina. Odata cu contractarea in avans a unei unitati, un proprietar obtine si statutul de membru Blaxy Resort, care ii ofera acces privilegiat si discount-uri la toate resursele si serviciile resortului, precum si acces gratuit la plaja privata sau piscine.

Blaxy Resort va fi deschis pentru vacantele membrilor sai, care pot achizitiona una sau mai multe perioade, timp de 36 de saptamani pe an, celelalte 16 saptamani fiind dedicate imbunatatirii serviciilor oferite de resort si hotel.

Mai multe detalii aflati de aici.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background