fbpx
excursii-razvan-pascu

Dezvoltatorii SC Blaxy Premium Resort & Hotel SA au anuntat in cursul zilei de astazi inceperea lucrarilor la un ansamblu rezidential unic pe piata romaneasca. Complexul rezidential este situat in zona localitatii 23 August, judetul Constanta, si va fi compus din 7 cladiri de 9–10 etaje cu 900 de apartamente de tip studio, plus un hotel si va avea toate facilitatile unui resort de lux.

Complexul este amplasat pe o suprafata de 35.000 de metri patrati, proiectul turistic – rezidential de 5 stele fiind primul in sistem de proprietate periodica pe litoralul romanesc. Complexul va fi deschis din luna iulie 2015, constructiile continuand cu ridicarea Blaxy Hotel si a centrului de sanatate pana in iunie 2016.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcatuit din 7 tronsoane de locuinte de vacanta avand ca facilitati: piscine exterioare, restaurante, baruri, cluburi, terenuri sportive. Un teatru de vara de tip amfiteatru, o plaja privata in suprafata de aproximativ 9.000 metri patrati si o parcare privata vor deservi atat complexul rezidential, cat si hotelul.

Complexul va avea doua tipuri de unitati care vor putea fi cumparate:

– Condo Simplu cu suprafata de 32 metri patrati (capacitate 2 adulti si 2 copii)

– Condo Dublu cu suprafata de 64 metri patrati (capacitate 4 adulti si 2 copii)

Pretul de lansare al unei astfel de proprietati variaza, pentru sezonul de vara, intre 3.750 si 4.250 de euro, pentru condourile cu vedere la mare si piscina. Odata cu contractarea in avans a unei unitati, un proprietar obtine si statutul de membru Blaxy Resort, care ii ofera acces privilegiat si discount-uri la toate resursele si serviciile resortului, precum si acces gratuit la plaja privata sau piscine.

Blaxy Resort va fi deschis pentru vacantele membrilor sai, care pot achizitiona una sau mai multe perioade, timp de 36 de saptamani pe an, celelalte 16 saptamani fiind dedicate imbunatatirii serviciilor oferite de resort si hotel.

Mai multe detalii aflati de aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]