excursii-razvan-pascu

Grecia este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta si se pare ca asa va fi si anul acesta. Autoritatile din Grecia au anuntat deja peste 20 de milioane de turisti straini doar pe timp de vara.

Europa Travel are o oferta avantajoasa cu avionul in unele insule din aceasta tara pentru plecarile din perioada 23 iunie- 15 iulie. Asadar, daca v-ati gandit sa va luati concediu in aceasta perioada, puteti gasi urmatoarea oferta: pleci intr-o vacanta intr-o insula din Grecia si agentia suporta taxele de aeroport, taxe care pot depasi pe unele destinatii 50% din valoarea biletului de avion, economisind astfel o suma considerabila. Sejururile pornesc de la 199 euro/ persoana. Mai multe detalii gasiti aici.

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie ca plata sa se faca integral in momentul rezervarii, neacceptandu-se ulterior alte modificari sau anulari. Oferta se aplica doar pentru plecarile marcate si nu este valabila retroactiv.

Mai mult, agentia ofera tarife speciale la anumite plecari spre aceleasi destinatii. Oferta este valabila pentru 5 insule: Corfu, Zakynthos, Creta, Rhodos si Lefkada.

Un exemplu este Lefkada. Plecarile sunt programate pentru datele de 24 iunie, 1, 8 si 15 iulie si aveti la dispozitie oferte cu sejur de 7 nopti la hoteluri de  2, 3 sau 4 stele, cu preturi cuprinse intre 299 euro si 499 euro, in functie de hotelul ales sau de regimul de masa. Sunt incluse in acest pret biletul de avion, taxele de aeroport, 7 nopti de cazare, asistenta turistica si masa conform programului.

De asemenea, oferta de cazare pentru Zakynthos este variata, existand hoteluri de la 2 si pana la 5 stele. Preturile pornesc de la 229 euro/ persoana la Aparthotel Papilon 2*, 289 euro/ persoana la Hotel Palmyra 3* cu mic dejun sau 439 euro/ persoana all inclusive la Hotel Filoxenia 4*. Pentru un hotel de 5 stele, Hotelul Lesante are o oferta de 699 euro/ persoana cu demipensiune. Plecarile sunt programate pentru datele de 23 si 30 iunie, 7 si 14 iulie.

Oferta completa pentru toate destinatiile o gasiti aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]