excursii-razvan-pascu

Daca nu sunteti constransi de o perioada anume de concediu si daca puteti pleca in perioada imediat urmatoare, agentia Europa Travel are cateva oferte last-minute pentru Grecia. In cadrul ofertelor se promoveaza conceptul Grecia low cost, preturile pornind de la 199 euro/ persoana pentru destinatii ca Zakynthos, Rhodos, Lefkada sau Corfu. Tariful include biletul de avion, 7 nopti de cazare, masa conform programului si asistenta turistica.

Oferta nu se aplica in mod retroactiv si este valabila doar pentru plecarile de mai jos:

Corfu:                                                        17.06 si 24.06

Zakynthos:                                                 23.06

Rhodos:                                                     17.06 si 22.06

Lefkada:                                                     24.06

De exemplu, in Zakynthos la Hotelul Merlis Studios 3* veti plati 229 euro/ persoana. Hotelul se afla in statiunea Kalamaki, iar oferta nu include si masa. O oferta cu demipensiune la Hotelul Agrilia Boutique 3* costa 389 euro, iar all inclusive la Hotelul Filoxenia 4* costa 439 euro.

Pentru una dintre cele mai frumoase destinatii din Grecia, insula Lefkada, ofertele incep de la 299 euro pentru hoteluri de 2* sau 3* si ajung pana la 499 euro pentru un hotel de 4* in regim de demipensiune. Toate ofertele si hotelurile pentru Lefkada le gasiti aici.

Insula Rhodos vine cu o multime de oferte, regasindu-se hoteluri de la 2* pana la 5*. Pretul la Hotelul Loutanis 3* este de 299 euro / persoana, iar la Hotelul Oceanis 4* este 399 euro / persoana. La 5 stele, Hotelul Electra Palace vine cu o oferta de 599 euro / persoana.

In statiunea Ipsos din Corfu, sejurul costa 249 euro/ persoana la Hotelul Jason 3* sau 399 euro/ persoana la Hotelul Memento Kassiopi Resort 4* din statiunea Kassiopi, hotel intrat de curand in administrarea grupului de turism Christian Tour. Cu siguranta, capitala insulei, Corfu Town, este un oras care merita descoperit. Strazile inguste, terasele, bisericile si cladirile vechi fac din acest oras unul minunat. Hotelul Aquis Mon Repos Palace 4* ofera un sejur de 7 nopti la pretul de 429 euro/ persoana pentru data de 17 iunie si 449 euro/ persoana pentru plecarea din data de 24 iunie.

Detaliile suplimentare si ofertele de 199 euro (cu plecare din Bucuresti) le gasiti aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!