excursii-razvan-pascu

Ceea ce anul trecut venea ca un soc pe piata de turism, oferta speciala de la Europa Travel despre care s-a scris si s-a discutat foarte mult, revine si anul acesta. Au fost multe intrebari atunci despre cum este posibil acest tip de oferta, insa raspunsurile directorului agentiei au fost foarte clare:

  1. Europa Travel detine propriile autocare, deci costurile cu transportul sunt mai mici.
  2. Cursele charter cu avionul au fost contractate de anul trecut, asa ca ele vor trebui sa plece la datele stabilite deja, ceea ce inseamna ca avionul poate pleca 100% full, dar zboara si daca este la doar 70-80% din capacitate. Asa ca, oamenii se zbat sa umple tot avionul, ceea ce inseamna ca de multe ori mai lasa si din preturi.
  3. Se contracteaza hoteluri pentru tot sezonul, de la inceput si pana la sfarsit, iar romanii cumpara cel mai mult vacante in lunile iulie si august, deci raman capetele de sezon care nu au o cerere atat de mare, iar pentru ca hotelul, avionul si autocarul sa nu fie goale, se prefera reducerea preturilor la maxim posibil.
  4. Agentia face volume foarte mari, deci au o forta importanta de negociere cu hotelierii.
  5. Se doreste, de asemenea, cresterea cotei de piata si o promovare agresiva, iar o astfel de oferta circula mai mult “din gura in gura”, ceea ce inseamna si costuri de promovare mai mici, adica preturi mai bune pentru clienti.

Aceasta oferta este valabila pentru cei care isi doresc un concediu in luna iunie.

Ce inseamna aceasta promotie?

Promotia se adreseaza familiilor si a fost valabila pentru sejururile cu avionul in insule ca Rhodos, Corfu, Creta, Lefkada sau Zakynthos. Oferta este valabila pentru mama, tata si primul copil, cu mentiunea ca acesta trebuie sa aiba varsta intre 2-12 ani si sa fie cazat in camera cu parintii.

Acum mai sunt locuri doar pentru Corfu la plecarea din 10 iunie si pentru Creta la plecarea din 11 iunie.

De exemplu, in Corfu veti plati 236 euro pentru un sejur de 7 nopti la Vila Dini 2* situata in frumoasa statiune Paleokastritza. Acest tarif este fara masa. Pentru cei care prefera sa aiba si masa inclusa, Hotelul Alonakia 3* ofera un regim de demipensiune la pretul de 443 euro.

In Creta, 7 nopti de cazare cu mic dejun la Hotel Floral 3* costa 249 euro, iar pentru regim de demipensiune preturile variaza intre 315 euro si 381 euro.

Hotelul Sergios 3* ofera un regim all inclusive la pretul de 443 euro.

Ofertele nu se aplica in mod retroactiv, iar in momentul rezervarii plata se va face integral. Aceste promotii se aplica doar pentru unitatile de cazare si plecarile marcate, taxele de aeroport nefiind incluse in pret (se achita de catre toti participantii).

Mai multe detalii gasiti aici.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]