fbpx
excursii-razvan-pascu

Guvernul a hotarat sa acorde anul acesta zi libera pe 2 Mai, astfel ca in perioada 1-4 Mai putem sa ne bucuram de un city-break in strainatate sau de o mini-vacanta in Romania. Eu voi merge in Delta Dunarii de 1 Mai, insa pentru ca stiu ca cei mai multi dintre romani aleg ca destinatie litoralul Marii Negre sau muntele, ofertele de mai jos sunt in special catre aceste destinatii. Ofertele sunt de la agentia de turism cu care colaborez de cativa ani, Europa Travel.

In Mamaia la Hotel Aurora 2*, 2 nopti costa 109 lei / persoana sau 155 lei / persoana pentru 3 nopti. In aceeasi statiune, preturile pentru 2 nopti de cazare la un hotel de 3* pornesc de la 179 lei / persoana, mic dejun inclus. Acelasi numar de nopti, dar fara mic dejun, la un hotel de 4* costa 345 lei / persoana.

Pentru cei ce prefera muntele, in Bran doua nopti de cazare la Pensiunea Podul Turcului 3* costa 259 lei / persoana. Micul dejun, pranzul si cina sunt incluse in pret. In Predeal, la Hotelul Rozmarin 4*, 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus costa 249 lei / persoana.

In Sighisoara, 2 nopti de cazare cu mic dejun la Hotelul Binderbubi 5* costa 475 lei/ persoana.

Daca ultimele luni au fost agitate pentru voi, cateva zile de refacere intr-un complex balneo ar fi ideale. Oferta pentru un sejur de 2 nopti la Baile Felix porneste de la 119 lei / persoana pentru Hotelul Mures 2* si ajunge pana la 199 lei / persoana pentru Hotelul International 4*.

Mai multe oferte in Romania gasiti aici.

In ceea ce priveste Bulgaria, ofertele de mai jos sunt doar pentru litoral. Preturile sunt pentru 2 nopti de cazare in regim all inclusive la un hotel de 4* in Bulgaria:

Sunny Beach, tarife incepand de la 68€ / persoana

– Nisipurile de Aur, tarife incepand de la 50€ / persoana

– Constantin si Elena, tarife incepand de la 48€ / persoana

Mai multe oferte in Bulgaria gasiti aici.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]