fbpx
excursii-razvan-pascu

Pe 28 noiembrie 2013 am fost printre fericitii spectatori (multumesc Oana Roman!) ai primului dinner-show din Bucuresti. De mult asteptam un astfel de eveniment la noi, care sa completeze frumos locurile de vizitat din oras si restaurantele traditionale la care sunt adusi turistii straini. Asa ceva am intalnit in multe dintre calatoriile mele in strainatate, insa Bucurestiul statea prost la acest capitol. Iata ca, in sfarsit, a fost lansat. In conditiile in care toti turistii straini citesc despre noi ca fiind un popor jovial si distractiv, era si pacat ca singura lor amintire de distractie in Bucuresti sa fie celebra cina de la Carul cu Bere.

 ***

Despre spectacol si de ce merita incercat

Creat dupa exemplul celebrelelor spectacole de la Moulin Rouge sau Lido din Paris, Gran Variete Bellucci este un show antrenant, care include un mix de umor, acrobatii, totul cu doza de senzualitate specifica spectacolelor de cabaret. Spectacolul este imbracat in muzica de cabaret, cantata live de o artista din Italia. Momentele umoristice leaga frumos evenimentul si detensioneaza atmosfera, in timp ce show-ul burlesque, dansul sportiv la bara si french cancan-ul sunt sarea si piperul spectacolului.

Cele mai interesante momente mi s-au parut a fi show-ul burlesque desfasurat intr-o cada rotunda, transparenta, plina cu apa, in care artista burlesque isi disputa terenul cu un sarpe. La fel de interesant si potrivit pentru locatie a fost si numarul acrobatic la inaltime, realizat pe un fel de leagan ridicat in tavan, dar si numarul de contorsionism.

Meniul disponibil este variat si potrivit pentru orice gusturi. Am gasit de la aperitive si salate, la rata cu varza, creveti si foie gras.

***

Cand, unde si cat?

Spectacolul se joaca de 3 ori pe saptamana, Joia, Vinerea si Sambata, incepand cu ora 20:30, la Palatul Bragadiru.

– Show welcome cu sampanie si meniu a la carte, cu set-up standing, tip cocktail

Pret: 100 de lei,  zona Balcon

– Show welcome cu sampanie si cina de gala (antreu, fel principal si desert) cu servire la farfurie.

Pret: 200 de lei,  zona Parter

– Show welcome cu sampanie si cina de gala cu meniu special (antreu, fel principal si desert) si un pahar de vin.

Pret : 400 de lei, zona: VIP Balcon

***

Pentru detalii si rezervari  www.varietebellucci.ro, tel: +40(21)409 28 36 / 0731 304 909

***

2 comentarii

 1. Lungu Tatiana
  28.12.2013 la 19:55

  Sincer,FELICITARI! Mi-as dori sa stiu cand se repeta un astfel de spectacol!Doresc sa particip!

 2. Ella
  08.08.2017 la 15:02

  Hello
  How can i book tickets?

  Thank you

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]