fbpx
excursii-razvan-pascu

Ca in fiecare an, de 1 decembrie toata lumea a spus cu voce tare, unii mai increzatori si altii mai putin increzatori, La Multi Ani Romania! Autobuzele au avut stegulete prinse la oglinzi, cateva steaguri au decorat orasul si cel mai important, am urmarit cu totii defilarea de 1 decembrie, fie live, fie de la televizor.

Daca ne-am emotionat cand am vazut toate aceste pregatiri, imaginati-va cat de emotionati au fost cei care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns in Aeroportul Henri Coanda de 1 decembrie. TAROM, in parteneriat cu Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti, i-a intampinat cu folclor romanesc, muzica populara si hore incinse la intrarea in aeroport.

Pentru cateva ore, revederile au fost mai dulci si despartirile mai putin dureroase. 🙂

Mi-a placut declaratia domnului Heinzmann, director executiv TAROM, care a spus ca pe noi, romanii, ne caracterizeaza caldura, buna-dispozitie si ospitalitatea, iar prin aceste evenimente pe care TAROM le-a organizat pe aeroportul Otopeni si-au dorit sa recreeze, macar pentru scurta vreme, un crampei de traditie romanesca. E interesant ca mai are cuvinte bune la adresa romanilor dupa cate a patimit in ultimul an…

Felicitari Felicia si restul fetelor pentru organizare!

1 comentariu

  1. Gabi
    13.12.2013 la 17:52

    Sa stii ca eu am zburat chiar pe 1 dec cu Tarom si am fost extrem de dezamagita. Am plecat dis de dimineata, poate manifestul de mai sus s-a petrecut in aeroport doar la sosiri si mai tarziu ca ora. De apreciat ca macar atat. Pentru ca in timpul calatoriei nu a fost niciun menu special, nicio urare, nimic care sa aminteasca de ziua nationala. Si s-a simtit asta. Ca marketing, ma refer.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]