excursii-razvan-pascu

Pentru amatorii de vacante de shopping, care dau frecvent bugetul peste cap sau pur si simplu pentru cei care isi urmeaza visele si nu se lasa descurajati de aspectele financiare, Garanti Bank a creat Bonus Card, un produs care va sare in ajutor la nevoie.

Bonus Card poate fi folosit in tara sau in strainatate in toate magazinele sau agentiile care au afisata sigla MasterCard. Practic, faci cumparaturi de orice fel si beneficiezi de o perioada de gratie la returnarea sumelor de 50 de zile, cu 0% dobanda. Pe langa asta, cardul are si un sistem de fidelizare, astfel incat la fiecare plata primesti puncte, care se pot transforma in bani.

Daca nu aveti acest card si daca aplicati pentru el pana pe 16 Decembrie facand si o tranzactie de minim 150 de lei pana in data de 7 Ianuarie, va puteti inscrie in competitia pentru o vacanta pentru intreaga familie cu toate costurile de transport si cazare acoperite.

Si asta nu este tot. Poti sa iti alegi chiar tu destinatia, dintr-o lista scurta de 6 orase si in functie de asta, poti merge in cuplu (doi adulti) sau in familie (doi adulti si doi copii).

Destinatia vacantei castigate este fie Cappadocia sau Rovaniemi, pentru 2 adulti si 2 copii, fie Reykjavik, Edinburgh, Copenhaga sau Tel Aviv, pentru un cuplu. Fara sa mai stau pe ganduri, eu as alege Finlanda, Rovaniemi, acasa la Mos Craciun.

Tragerile la sorti vor avea loc in data de 4 decembrie 2013 pentru clientii care au aplicat si au facut prima tranzactie de minimum 150 lei pana la 30 noiembrie 2013 si in data de 10 ianuarie 2014 pentru clientii care au aplicat pana la data de 16 decembrie 2013 si au facut prima tranzactie de minimum 150 lei pana la data de 7 ianuarie 2014.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.bonuscard.ro

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!