fbpx
excursii-razvan-pascu

Oficiul National de Turism al Austriei organizeaza in aceasta sambata un eveniment dedicat celor pasionati de Austria ca destinatie turistica. Eu sunt unul dintre acestia.

Evenimentul se va desfasura sambata la Promenada Mall din zona Floreasca, unde maestrul bucatar Horia Varlan va fi prezent incepand cu ora 11:00 si va gati direct de pe schiuri. Va exista si un loc de joaca special amenajat pentru copii, cu jocuri si concursuri de iarna pentru cei buni la geografie. Iar pentru cei cu simt artistic va exista si un expert in origami care ii va ajuta pe cei mici sa realizeze figurine din hartie ce vor putea fi premiate. Vor fi si jocuri pe PlayStation.

Seara va exista si un concurs. La ora 19:00 se va extrage fericitul castigator al unui sejur pentru intreaga familie in regiunea Tirol pentru 2 adulti si 2 copii, vacanta oferita de Happy Tour.

Mai multe detalii aflati de aici.

2 comentarii

  1. 15.11.2013 la 07:39

    Si romania e frumoasa, dar nu sunt unitati de cazare si piste la standarde. Pacat. Putea stirea sa fie invers, Ministerul de Turism al Romaniei organizeaza la Viena targ de promovare a partiilor din Predeal.

  2. 15.11.2013 la 21:33

    Austria e in continuare cautata, dar prevad o crestere mare in sezonul de iarna pentru destinatiile Italia si Bulgaria. Asa ca ar trebui sa aiba in vedere acest aspect in viitorul apropiat cei din Austria si sa mai ajusteze putin tarifele

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]