fbpx
excursii-razvan-pascu

Adriana Georgescu, directoarea din Romania a programului de Executive MBA WU Executive Academy din Viena, mi-a trimis zilele trecute o informare despre ultimele burse in valoare de 10.000 de euro oferite pentru cei care aplica pana la sfarsitul lunii octombrie.

Adriana este una dintre cele 3 persoane cu care am dat interviu cand m-am inscris si eu pentru o bursa la acest program de MBA si pare sa fie foarte bine ancorata in lumea de business si in zona celor care se gandesc sau cocheteaza cu ideea de a urma un MBA. Pentru aproape toti acestia, principala problema o reprezinta costurile.

Programul de Executive MBA al Universitatii din Viena este cel mai exclusivist de pe piata din Romania, costul total ridicandu-se la 35.000 de euro. De cele mai multe ori absolventii primesc o bursa care poate incepe de la 2000 de euro, iar in aceasta runda de burse acestea pot ajunge pana la 10.000 euro. Anual, intre 20 si 30 de persoane se inscriu pentru a urma aceste cursuri de EMBA.

Asadar, daca va tenteaza sa va inscrieti, puteti gasi aici toate detaliile despre cum aplicati la bursa si ce documente sunt necesare. Eu va sfatuiesc sa trimiteti initial un email pe adresa emba-buc@wu.ac.at si sa va exprimati dorinta de a participa la cursuri (se poate sa mergeti la un curs cateva ore doar ca sa vedeti despre ce este vorba si cat de mult vi se potriveste). Apoi sa testati terenul cu angajatorul vostru, intreband la H.R. daca exista posibilitatea ca o parte din costurile programului de 14 luni sa fie suportate de angajator – daca da, cel mai probabil ca vor solicita sa semnati un contract prin care in contrapartida cu bonusul oferit de angajator va obligati sa ramaneti in companie o anumita perioada, in functie de cat de importanta este pozitia pe care o aveti in companie. De asemenea, acest program de Executive MBA se poate achita si in rate, esalonate pe perioada de cursuri.

Succes!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]