fbpx
excursii-razvan-pascu

Adesea ma intalnesc in calatoriile mele cu persoane plecate prin lume, unii cu buget si orizont de timp (o luna, doua…), altii, la voia intamplarii. Nu-i judec pe niciunii dintre ei, dar parca la un moment dat, mi-ar placea sa ma urc intr-un avion si sa aterizez undeva la intamplare. O sa spuneti ca este nevoie de bani; eu spun ca este nevoie in primul rand de curaj.

Cand am citit despre cel mai recent episod Heineken din seria “Dropped”, initial m-am gandit la un film de groaza si o sa va povestesc imediat de ce (atentie: e real, nu este scenariu de film!!!).

In acest episod, un tip din Cape Town, Africa de Sud, pe numele sau Clint Jacobs, un tip haios, pozitiv, graphic designer, caruia ii place sa cunoasca oameni noi, se trezeste intr-un avion de mici dimensiuni, inconjurat de 4 clovni, dintre care doi sunt pilotul si copilotul. Si asta nu e tot, usa avionului este deschisa si primul clovn deja a sarit. Urmeaza Clint care s-a inverzit la fata si cred ca isi doreste sa fie doar un vis…si ce vis: o saritura cu parasuta in tandem cu un clovn. Nu stiu daca va mai amintiti de saritura mea cu parasuta, dar sa spunem ca a fost o experienta suficient de “tare” si fara clovn (vedeti aici cum a fost)…

Ajuns pe pamant, undeva prin Polonia, Clint ramane singurel, doar cu o bicicleta pentru mers in tandem si un costum de maestru de ceremonii. Provocarea lui? Sa ajunga la Berlin si sa stranga oameni pentru un spectacol de circ.

Imaginati-va un tip imbracat haios, cu un par electrizat, care ar merge printr-un sat din Romania cautand Berlinul. Nici nu vreau sa imi imaginez cum i-ar fi…

Nu va povestesc daca a reusit sau nu, o sa va las pe voi sa descoperiti asta pe canalul de Youtube HeinekenDropped, unde sunt toate cele 3 episoade ale acestei serii.

Acest episod face parte dintr-o campanie Heineken despre care v-am mai povestit si care isi propune sa testeze inventivitatea oamenilor si farmecul personal pentru a rezolva o serie de sarcini, care mai de care mai lunatice. Daca nu va mai amintiti, prima serie l-a avut ca protagonist pe Rikar, un chelner spaniol abandonat in mijlocul pustietatii, in Alaska, cea de-a doua serie pe Stavros, un profesor de yoga si dansator din Grecia, care plonjeaza, legat la ochi, in mijlocul Cambodgiei, cea de-a treia serie, pe William, asistentul unui fotograf din Brooklyn, New York, care ajunge legat la ochi in Maroc. Sarcinile fiecaruia au fost tare haioase, dar sincer combinatia parasuta + clovni + circ, este in top.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]