excursii-razvan-pascu

Happy Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania dupa cifra de afaceri, anunta o crestere de 16% a veniturilor incasate din evenimentele corporate (M.I.C.E.), de la inceputul anului 2013.

In anul 2012, echipa de M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions) a Happy Tour a gestionat aproximativ 1.500 de evenimente la care au participat peste 45.000 de persoane.

Cel mai mare eveniment al Happy Tour din anul 2012 a fost o conferinta de vanzari cu 1.500 de participanti, iar cel mai mare buget de eveniment pentru anul 2012 a fost de 400.000 euro, pentru o conferinta de vanzari ce a inclus si servicii VIP premium: transfer cu avion privat sau cu elicopter, locatii exclusiviste si un concept unic.

“Industria M.I.C.E din Romania este intr-o continua dezvoltare si adaptare la conditiile economice actuale. In prezent, 70% dintre evenimentele organizate de noi se desfasoara in Romania si 30% in strainatate, aici ajutandu-ne foarte mult si experienta noastra in organizarea de calatorii de business in sistem de incentive. Organizam evenimente variate, de la reuniuni exclusiviste cu 10-15 participanti, la petreceri tematice, seri de gala, conferinte, cursuri sau seminarii cu cateva sute de persoane”, a declarat Izabela Glomnicu, Events Manager Happy Tour.

“Strategia noastra este de a ne focusa in continuare asupra zonei corporate si M.I.C.E., dorind ca in 3 ani organizarea de evenimente sa reprezinte 20% din activitatea totala a Happy Tour. Feedback-ul pe care il avem de la clientii nostri este bun si ne demonstreaza ca este o directie corecta de business.”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Evolutia din ultimii ani a Happy Tour in zona M.I.C.E. a adus companiei si premiul de “Best Business & M.I.C.E. Agency 2013”, premiu acordat in cadrul galei Hotel Tourism & Leisure Investment Conference desfasurata in luna mai a acestui an. Divizia de M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Congresses, Exhibitions) reprezinta o linie de business in crestere pentru Happy Tour, totalizand 8% din intreaga activitate a agentiei de turism. Cifra de afaceri a Happy Tour in anul 2012 a fost de 41 milioane euro.

1 comentariu

  1. Dan
    06.08.2013 la 09:42

    Happy Tour este mereu un partener de incredere.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]