excursii-razvan-pascu

Peste 23.000 de oameni cu chef de dans au ars la B’estfest aproape 4.500.000 de calorii in 20 de ore de miscare la scena amenajata de Coca-Cola. Statisticile complete inregistrate de Contorul de Calorii sunt disponibile in infograficul de mai jos.

Contorul de Calorii este un instrument lansat de Coca Cola care masoara consumul de calorii folosindu-se de un calculator si de camere video care monitorizeaza activitatea dintr-un anumit perimetru. Contorul de calorii va ajunge, in aceasta vara, in mai multe orase din tara, masurand caloriile arse de oameni fericiti, la diferite evenimente.

Reprezentantii companiei Coca Cola au transmis intr-un comunicat de presa ca incurajeaza adoptarea unei diete echilibrate, insotita intotdeauna de miscare fizica. Contorul de Calorii le demonstreaza oamenilor ca pot arde calorii intr-un mod distractiv si ca se pot bucura, astfel, de o diversitate de alimente si bauturi, in orice moment, atat timp cat sunt atenti la mentinerea echilibrului energetic.

2 comentarii

  1. 17.07.2013 la 10:07

    Si miscarea si un regim de viata echilibrat. Vad in jurul meu zeci de oameni care se chinuiesc sa slabeasca prin diete „minune”, iar cand revin la vechile obiceiuri se mira sa ca ingrasa. Nu asta e solutia. Secretul este schimbarea stilului de viata. Mai usor cu shaorma seara, nu mancati de plictiseala, nu umpleti burtile pana la refuz si in loc de un tort de inghetata alegeti o nectarina… sau 2 🙂 Sa te indopi de proteine nu este o idee buna, nu daca vrei sa-ti dai ficatul peste cap, sa duci colesterolul pana in tavan. Mineralele si vitaminele (care apropo, nu se gasesc in carne) au un rol destul de important in organism. Dar daca le plac carentele si anemiile, sa o tina tot asa, dar sa nu se mire ca sunt lipsiti de energie si prost dispusi 🙂

  2. 05.01.2017 la 01:50

    E ceva normal. Orice miscare ajuta la arderea caloriilor.Chiar si cand stam degeaba tot ardem.Totusi interesanta initiativa celor de la Coca-Cola…

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]