fbpx
excursii-razvan-pascu

Joi a demarat etapa a III-a a celei mai ample campanii de educare în asigurări din România – Campania Naţională „ASIGURĂ-TE!”.

Aceasta este realizată de APPA – Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor, UNSAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România, IGPR – Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Rutieră, ISUMB – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dealu Spirii” al Municipiului Bucureşti şi ANAT – Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, cu sprijinul unor importante companii de asigurări şi de intermediere în domeniu.

Astfel, în perioada 20 iunie – 20 septembrie, vor fi distribuite în întreaga ţară peste 800.000 de broşuri informative gratuite. Materialul aduce, într-un format atractiv şi cu un stil accesibil, informaţiile de bază cu privire la asigurările auto, RCA şi CASCO, de locuinţe, de viaţă, de sănătate şi de călătorie. „GHIDUL ASIGURATULUI” va ajunge în marile intersecţii din Bucureşti şi din principalele 20 de oraşe din ţară.

De asemenea, promoteri dedicaţi vor distribui broşurile în principalele centre comerciale din marile oraşe. „GHIDUL ASIGURATULUI” va ajunge la publicul larg şi prin intermediul cotidianului ZIARUL FINANCIAR şi al BUSINESS MAGAZIN.

Partenerii campaniei sunt companiile ASIROM VIG, BCR Asigurări de Viaţă VIG, alături de PIRAEUS Insurance Broker şi OTTO Broker. Proiectul se derulează cu sprijinul EUROPA FM, care va difuza timp de 3 luni spotul audio al acesteia. De asemenea, THE MONEY CHANNEL va difuza spotul video al campaniei, acoperirea media fiind asigurată şi de partenerii wall-street.ro, 9am.ro şi Revista PLAFAR.

Campania este promovată şi prin intermediul unei platforme online dedicate: www.asigura-te.org.

ŞTIAI CĂ…

 • 900.000 de români trăiesc în zone cu risc ridicat de inundaţii, iar peste 88.000 de case ar putea fi luate de ape în orice moment?
 • Îţi poţi asigura casa contra acestui risc cu sume începând de la 10 EUR pe an.
 • 14% dintre furturile sesizate în primul trimestru din 2013 sunt furturi din locuinţe?
 • O poliţă de asigurare facultativă îţi asigură şi bunurile din locuinţă.
 • Dacă ai nevoie de tractare pe o distanţă de 50 km, plăteşti aproximativ 300 de lei?
 • O asigurare CASCO poate include asistenţă rutieră şi poţi primi şi maşină la schimb pe timpul reparaţiei!
 • 84% dintre români declară că se tem pentru viitorul copiilor lor?
 • O poliţă de asigurare de viaţă reprezintă o soluţie pentru aceste temeri.
 • Un român plăteşte anual aproximativ 200 EUR sub formă de plăţi informale în sistemul sanitar din România?
 • Poţi alege să plăteşti pentru o asigurare de sănătate de la 70 EUR.
 • În străinătate, dacă ai nevoie de asistenţă medicală, plăteşti din buzunarul tău?
 • Cu o sumă medie de 5 EUR pentru asigurarea de călătorie poţi acoperi riscuri de până la 50.000 EUR.

3 comentarii

 1. psi
  23.06.2013 la 21:01

  poţi plăti 5 euro pentru o asogurare medicală… pe 3 zile. dar contează mult asigurătorul. 🙂
  iar din ce ştiu eu, locuinţele situate în zone cu risc mare de inundare nu se asigură. cel puţin nu la valoarea reală.

  consider această campanie bună, însă cred că informarea clientului (sau lipsa de informare a lui) este în sarcina (vina) celui care vinde. o mai mare profesionalizare a canalelor de vânzare a asigurărilor va duce implicit şi la o informare mai corectă, mai bună a oamenilor.

 2. MIHAI
  18.01.2014 la 15:10

  ca sa fii corect informat e bina sa inchei asigurarile la un broker,dar unu serios,eu sincer sfatuiesc pe toti cei care vor sa fie siguri ca asigurarea pe care o incheie e cea de care au nevoie o astfel de persoana ii poate ajuta mult,deoarece brokeri au tot interesul ca tu sa fii multumit sa te ajute sa alegi o firma serioasa de asigurarea pt ca asa ei primesc recomandari deci si clienti noi.
  cand miam vandut masina,nu stiam ca poti de exemplu sa iti recuperezi bani pentru restul zileler ramase din asigurarea valabila,dar persoana care imi face rca + asig de locuinta mia zis despre lucrul asta si nu a fost nevoie decat sai dau contul de la o banca unde sa primesc banii,restul sa ocupat el.
  si cand vorbesc de brokeri nu ma refer la Emag sau alte situri online care fac reduceri de 10-15 ron ,iar cand ai o dauna nu ai pe cine sa suni,ajutorul pe care til poate da un broker face mai mult decat reducerea aia amarata.

 3. MIHAI
  18.01.2014 la 15:12

  iar pentru cei din Brasov,si chiar si din tara,vil pot recomanda cu incredere,la nr de tel 0747531645

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]