excursii-razvan-pascu

Echipa de la Zitec este “responsabila” de schimbarea la fata a blogului meu, din urma cu ceva timp, asa ca nu pot sa las aniversarea lor sa treaca fara sa le urez “La multi ani”.

De la o mana de oameni ambitiosi, profesionisti si cu spirit antreprenorial, echipa Zitec numara acum 74 de membri, implicati in domenii precum Dezvoltare, Design, Quality assurance, SEO & Online Marketing, Administrare si altele. Daca sunteti pasionati de acest domeniu si daca vreti sa lucrati alaturi de ei, puteti deveni si voi un membru al echipei Zitec. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.zitec.com/cariere.

De-a lungul ultimilor 10 ani, Zitec a investit in proiecte proprii, atat in Romania cat si in Statele Unite si a dezvoltat proiecte pentru clienti din Europa, Africa si America de Nord (Statele Unite si Canada).

Revenind la Zitec si la aniversarea lor, acestia au pregatit un infografic foarte interesant despre ce a inseamnat munca lor de 10 ani, tradusa in ore…20 de milioane de linii de cod scrise pana acum, investitii in Bucuresti, San Francisco si New York, 1 din 176 oameni care aplica pe un job la ei sunt angajati in companie si 350.000 de ore consumate pe Developing.

Succes in continuare!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]