excursii-razvan-pascu

Probabil ca ati vazut deja cu totii cutiile si sticlele de Coca-Cola personalizate si sunt aproape convins ca ati savurat o Coca-Cola impreuna cu “o prietena”, “o Diva”, sau cu unul dintre cele 150 de nume disponibile pe sticlele si dozele de Coca-Cola, inlocuind logo-ul sau.

Campania “Imparte o Coca-Cola” a inclus si alegerea celui mai inflacarat fan al brandului. Fericita purtatoare a acestui titlu este Mihaela Padure, fana cea mai activa de pe pagina de Facebook Coca-Cola.

In cinstea ei, Coca-Cola a organizat Miercuri, 6 Iunie, o petrecere speciala la care prietenii si colegii ei au fost invitati sa “imparta o Coca-Cola cu…Mihaela”. Surprizele pentru Mihaela nu s-au oprit insa aici. Ea a fost adusa la petrecere cu elicopterul, aterizand direct pe heliportul de pe cladirea de birouri Crystal Tower din Bucuresti. De altfel, intreg evenimentul s-a desfasurat la restaurantul Sole, aflat la etajul 15 al Crystal Tower. Mihaela a fost insotita in plimbarea sa deasupra Bucurestiului de Dani Otil, complicele Coca-Cola, care toata ziua s-a tinut de glume pe Facebook, pe baza numelui fanului Coca-Cola, Mihaela.

Imediat ce Mihaela a sosit in restaurantul Sole a inceput si concertul baietilor de la Vita de Vie, care au cantat cateva melodii special pentru Mihaela.

Toate sticlele si dozele de Coca-Cola de la petrecere erau personalizate cu numele Mihaelei si mai mult decat atat, chiar si celebra sticla Coca-Cola de la Piata Romana, va purta tot numele Mihaelei timp de doua saptamani.

Am fost si eu prezent la petrecere, iar partea cea mai haioasa mi s-a parut a fi un aparat „magic”, unde iti introduceai numele, porecla sau ce vroiai tu, si, ca prin minune, primeai o doza de Coca-Cola inscriptionata cu numele respectiv in doar cateva secunde. Mi-am facut si eu – o gasiti aici.

3 comentarii

 1. gabbis
  09.06.2013 la 14:11

  Ce super trebuie sa se fi simtit Mihaela! Felicitari pe aceasta cale Coca Cola!

 2. 10.06.2013 la 10:26

  Woow, ce desfasurare de forte. Numai idei de nota 10, originale si deosebite. Un eveniment foarte bine pus la punct. Cred ca Mihaelei nu-i venea sa-si creada ochilor ce i se pregateste 🙂

 3. 10.06.2013 la 13:29

  Pai felicitari Mihaelei si la cat mai multe astfel de concursuri!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]