excursii-razvan-pascu

David Attenborough calatoreste ca ghid in Africa prin cinci regiuni diferite ale acestui continent uimitor cu salbaticia si peisajele lui extraordinare.

De la frumusetea si linistea inaltimilor muntilor Atlas, pana la Capul Bunei Sperante, din junglele din Congo, pana la Oceanul Atlantic, cele 5 episoade ale seriei de documentare „David Attenborough – ghid in Africa” prezinta paduri tropicale virgine, lanturi muntoase nedescoperite si chiar desertul acoperit cu zapada.

Ultimele doua episoade ale acestei serii vor fi prezentate Luni, 27 Mai, de la ora 11:35 (in reluare) si Sambata, 1 Iunie, de la ora 21:00, pe DIGI Animal World.

De asemenea, abonatii DIGI pot castiga o excursie in parcul safari din Paris, cu Digi Animal World.

Televiziunea de documentar a RCS & RDS are programate documentare avand ca tema centrala Africa, iar in perioada 18 mai – 1 iunie 2013 deruleaza concursul “In luna mai exploram salbaticia Africii”. Marele premiu este o excursie in Thoiry Safari Park din Paris, pentru 3 persoane, in perioada 22 – 24 iunie 2013, incluzand costurile pentru biletele de avion Bucuresti – Paris si retur, taxele de aeroport, cazarea in camera dubla cu pat suplimentar in hotel de 4 stele si biletele de acces in Thoiry Safari Park (transport, intrare la: parcul safari – tur cu masina – gradina zoologica, gradinile Thoiry, castel).

1 comentariu

  1. Buna, Razvan 🙂 Multumim pentru articol si pentru interesul acordat si le dorim mult succes tuturor cititorilor tai si, de ce nu, si tie!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]