excursii-razvan-pascu

De curand a aparut la chioscurile de presa o revista oarecum aparte – o revista de benzi desenate. Daca americanii au Spiderman sau Superman, noi il avem pe Harap Alb….

Harap Alb continua…este o revista de benzi  desenate care a aparut anul trecut si a ajuns la numarul al patrulea. Pana acum, continutul a fost construit respectand viziunea lui Ion Creanga, iar pe viitor vor fi dezvoltate aventuri noi. Echipa care realizeaza revista se jura ca desenele sunt la acelasi nivel ca in strainatate, unde vorbim despre o piata extrem de dezvoltata.

Revista are déjà si reclame. Am remarcat un concurs la o pastila anti-mahmureala cu un URL cool seti.la/partysmart si un alt concurs pentru un cruiser U-MAN. Mi-a placut pentru ca personajele sunt integrate destept in reclame. E cel putin ciudat, daca nu interesant, sa-l vezi pe Lungila facand reclama la un skateboard…

Revista are multi fani care au generat un entuziasm pe care nu prea l-am mai vazut la noi in ultima vreme. La Comic Con, de exemplu, eveniment la care „Harap Alb continua” a fost sponsor oficial, biletele s-au dovedit a fi insuficiente pentru publicul roman. O fi de vina si trendul cu benzi desenate, care la noi a intarziat putin, ce-i drept, dar vad ca recuperam cu pasi rapizi. In plus, cred ca multi asteptam ca un personaj romanesc sa-si faca intrarea in scena si sa ne faca sa-l indragim.

Va mai spun doar ca revista costa 4,9 RON si o puteti cumpara de la chioscurile de presa din toata tara sau online. Cititorii cu tendinte de colectionari au posibilitatea sa-si faca un abonament si sa astepte acasa revistele.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]