fbpx
excursii-razvan-pascu

Rareori mi s-a intamplat sa am ocazia sa scriu despre hoteluri din Bucuresti. E dificil cand locuiesti intr-un oras sa iti impui sa il vezi cu ochi de “turist”, insa prin natura job-ului, m-am aflat de multe ori la Hotel Moxa, asa ca m-am gandit sa povestesc putin despre el pentru cititorii mei din afara Bucurestiului sau pentru cei din Bucuresti in cautare de locatii interesante pentru evenimente.

Hotelul are un concept interesant, de “Boutique Hotel”. Este un hotel intim, situat in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piata Victoriei, dar si de Piata Romana, in zona Moxa, intr-o vila de patrimoniu.

Are 53 de camere, mobilate cu bun gust si iese in evidenta, nu prin marime si grandoare, ci prin asigurarea intimitatii clientilor. De altfel, directoarea hotelului doar despre asta vorbeste de cate ori o intalnesti: “clientii mei sunt cei mai importanti, vreau sa le asigur intimitatea unui hotel mic si serviciile unui hotel mare”.

Moxa Boutique Hotel are toate dotarile clasice ale unui hotel de 4 stele, de la sala de fitness (usor inghesuita), inclusiv zona de sauna si masaj, la parcarea gratuita pentru clientii hotelului (intr-o zona in care parcarea reprezinta o problema), dar ceea ce mi se pare mie a fi avantajul competitiv al Le Boutique Hotel Moxa este locatia excelenta, care desi in centrul Bucurestiului, reuseste sa pastreze un grad ridicat de intimitate si confort pentru oaspetii sai.

In calatoriile pe care le fac, eu am aceasta problema permanent: sa ma cazez in centrul orasului. Mi se pare ca economisesc timp, bani pe transportul in comun si mi se pare mult mai sigur si eficient.

Hotelul Moxa este o locatie buna si pentru evenimente de companie, de dimensiuni mici-medii. Restaurantul hotelului poate gazdui un cocktail sau cina de companie. Terasa interioara au incercat cumva sa o protejeze de zumzetul strazii. La evenimente, un band care sa cante jazz intr-un colt al terasei ar da un farmec aparte…

Dincolo de restaurant si teresa, mai au trei sali de conferinta de dimensiuni mici, unde se pot organiza evenimente cu pana la 30 de persoane. Nu este genul de locatie unde sa faci petrecerile de Craciun ale unei multinationale, dar este o locatie buna unde sa organizezi o cina cu asociatii sau cu partenerii importanti, spre exemplu.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Hotel Moxa, iar rezervarile se pot face si prin Booking.com

3 comentarii

 1. gabbis
  28.04.2013 la 15:51

  Emana intr-adevar o atmosfera intima, citez chiar „inghesuita” tipica mediului familial de acasa…

 2. 29.04.2013 la 17:58

  Din ce este mentionat in articol si pozele sunt mai relevante, designul interior creaza o atmosfera mai aparte, familiala cred ca este cuvantul cel mai potrivit.

 3. 08.05.2013 la 10:03

  Intr-adevar hotelul Moxa este amenajat cu bun gust! Tarifele pentru cazare sunt convenabile , tinand cont ca se afla chiar in centrul orasului. Au o terasa foarte draguta si intima!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]