fbpx
excursii-razvan-pascu

Ca de fiecare data, Orange iti da un impuls pentru a-ti realiza visele. Asa ca lanseaza proiectul “Chase the ball”, proiect care presupune inclusiv o vanatoare de comori foarte simpatica, cu premii pe masura.

Iar pentru ca Orange sustine suporterii adevarati in pasiunea lor pentru fotbal si le ofera sansa de a ajunge la Euro 2012 eu va invit sa fiti parte din acest proiect si sa participati la vanatoarea de comori. In cadrul acestei vanatori cititorii pot castiga bilete, cazare si transport pentru doua persoane la meciul dintre Franta si Suedia din cadrul Euro 2012. Comoara este reprezentata de o minge oficiala UEFA  EURO 2012™, ascunsa undeva in Bucuresti – vanatoarea de comori din Bucuresti se desfasoara luni, 7 mai 2012.

Indiciile cu ajutorul carora poate fi gasita mingea vor fi disponibile exclusiv prin intermediul aplicatiei “Orange Supporters’ Cup” – optiunea “Chase the Ball”. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play, Nokia Ovi Store sau Windows Marketplace, acesta fiind primul pas pentru a intra in concurs.

Aplicatia functioneaza in felul urmator: in momentul in care mingea a fost ascunsa in orasul tau, vei primi o notificare si un prim indiciu (trimitere intr-o anumita locatie din oras). In fiecare loc in care ajungi trebuie sa dai check-in pentru a afla urmatorul indiciu. Pasii se repeta pana cand descoperi locul in care este ascunsa mingea. Detalii suplimentare gasiti pe www.supporterscup.orange.com

Daca v-am starnit interesul sau daca premiul pus in joc v-a starnit interesul atunci primul pas este sa cautati si descarcati aplicatia pe mobil si apoi sa intrati in concurs. Dupa ce eu am incercat deja o astfel de experienta cu Orange la cautatul de comori pentru Centrul Vechi al Bucurestiului, ceea ce pot sa va spun este ca, indiferent de rezultat, veti avea parte de o distractie pe cinste.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]