excursii-razvan-pascu

BudapestaDaca zilele acestea am vorbit despre Budapesta (si voi mai scrie), iar cu alte ocazii am tot scris despre cat de bine te poti simti in Viena, orasul declarat 2 ani la rand drept „Cel mai bun oras in care sa traiesti”, cei de la agentia de turism Interra Travel s-au gandit sa vina si cu o propunere pentru voi.

Este vorba de un circuit cu autocarul Interra de 4 stele, 5 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3 stele in Budapesta si Viena, tur de oras la Budapesta si Viena, excursie la abatia Melk (pe care eu inca nu am vizitat-o, dar despre care am auzit pareri bune), excursie la Szentendre, Esztergom, Visegrad & Defileul Dunarii de la Budapesta cu ghid local roman si ghid roman insotitor din partea agentiei.

Plecarile sunt din Bucuresti, iar pentru cei din provincie se asigura transferuri gratuite. Circuitul are 6 zile iar plecarile sunt programate pentru 22 octombrie (240 euro) si 15 noiembrie (230 euro).

Mai multe detalii despre acest circuit puteti afla de aici.

Daca aveti mai mult timp la dispozitie puteti alege pentru un circuit ceva mai complex care include si Bratislava si Praga. Circuitul complet este Budapesta-Viena-Praga-Bratislava. Eu va spun sincer ca toate aceste orase merita vazute. Plecarile sunt in 16 octombrie si in 2 noiembrie, dureaza 8 zile, iar pretul este de 299 euro (include transport, cazare la hoteluri de 3 stele cu mic dejun, tururi de oras, ghid in limba romana si transferuri gratuite din provincie).

Mai multe detalii despre acest circuit puteti afla de aici.

Un lucru important de spus este ca la Interra am gasit o idee foarte buna. Cei care merg singuri in calatorii in mod normal trebuie sa plateasca o diferenta suplimentara pentru cazare in camere single, deci pentru acestia pretul creste. Cei de la Interra Travel au pe site-ul lor o sectiune speciala unde poti lasa un anunt in cazul in care esti dispus sa faci partaj cu cineva pentru o camera dubla. Daca esti interesat trebuie sa lasi un anunt aici.

Budapesta – cladirea Parlamentului

Budapesta

Viena – parcul Prater

Viena

Bratislava

Bratislava

Praga

Praga

* articol sponsorizat

6 comentarii

 1. gabbis
  26.08.2011 la 09:32

  Foarte reusite pozele ia oferta celor de la Interra este foarte atractiva, mai ales daca mergi singur si vrei sa cunosti pe cineva faci reducere la camera single…Cum s-ar zice 2 iepuri dintr-un singur foc:)) Foarte inventivi!

 2. rizica
  26.08.2011 la 10:20

  E foarte buna ideea, ar putea sa faca si circuite matrimoniale ;))(glumeam, evident)

 3. amarie vasile
  26.08.2011 la 13:24

  Abatia Melk merita neaparat sa fie vazuta. Istoria acestui asezamant, rolul acestei institutii in decursul veacurilor sunt remarcabile. M-a impresionat indeosebi biblioteca de aici prin grandoare, lux , prin numarul imens de carti (peste 100.000?), prin faptul ca manuscrisele si cartile rare inca fac obiectul cercetarilor si studiilor ( si sub aspectul continutului stiintific, filozofic etc. , nu doar religios), nu sunt niste texte moarte…

 4. 27.08.2011 la 11:23

  Daca nu as fi fost deja in orasele astea, cu siguranta m-ar fi batut gandul sa ma duc intr-un astfel de circuit. Poate asa imi gaseam si eu jumatatea :-<

 5. Razvan Pascu
  (author)
  27.08.2011 la 20:02

  @ Alex: sa stii ca partea cu partajul la cazare e valabila pe orice circuit Interra. 🙂

 6. Mihalache simona
  30.08.2011 la 19:35

  Imi place atatuia 🙂

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]