excursii-razvan-pascu

Desi nu sunt client Orange, am o mare afinitate pentru acest brand. Principalul motiv este ca Orange Romania a fost primul angajator pentru care am lucrat in Romania, acum 5 ani. Am ajuns sa lucrez pentru Orange dupa ce am fost acceptat la un proiect organizat pentru studenti – cursuri de comunicare de 3 luni sustinute de unii dintre cei mai buni experti in marketing si branding din Romania: Aneta Bogdan, Bogdan Naumovici, Dan Petre si Kit.

Nu mai lucrez de mult timp pentru Orange, insa au ramas in sufletul meu pentru ca experienta alaturi de cei de acolo a fost una dintre cele mai interesante din viata mea. Iar daca eu nu sunt clientul lor inca, astazi Orange este clientul meu de publicitate si o sa va spun cateva cuvinte despre ceea ce au lansat ieri in Romania.

Orange este primul operator care lansează in Romania serviciul HD Voice: sunet de inalta definitie, prin care clientii vor beneficia de o calitate excelenta a sunetului cand efectueaza sau primesc apeluri. Serviciul este disponibil gratuit, putand fi folosit la nivel national, pentru apeluri locale, in aria de acoperire 3G intre doua telefoane compatibile. Pentru a beneficia de acest serviciu este nevoie si de un telefon compatibil cu tehnologia voce HD. Operatorul de telefonie a anuntat ca in prezent are in portofoliu trei telefoane compatibile cu noul serviciu: Samsung Galaxy mini, Nokia E5 si Nokia N8.

Ca sa marcheze acest eveniment, Orange a avut aseara intre orele 21-23 o proiectie 3D (fara a fi nevoie de ochelari speciali) pe fatada Facultatii de Arhitectura, la fantana de la Universitate in Bucuresti – cel mai mare continut video mapping 3D. Cei din Bucuresti pot participa la un show asemanator cu cel din seara asta, tot la Universitate, pe 14 mai 2011, cu ocazia Noptii Albe a Muzeelor.

Sincer, filmul merita vazut…iar daca nu puteti ajunge atunci macar urmariti filmuletul de mai jos…l-am filmat eu aseara pentru voi.

Today changes with Orange


6 comentarii

 1. 13.05.2011 la 07:16

  Frumos filmuleţul, de efect ! Noi suntem clienţi Orange de cand a apărut în Romania şi nu l-am schimba pentru nimic în lume. Şi Internetul 3G îl avem de la ei. Dar ce clienţi tari ai , Răzvane ! Felicitări !

 2. rizica
  13.05.2011 la 13:17

  Nu sunt client Orange…DEOCAMDATA…

 3. 13.05.2011 la 14:00

  video-ul e chiar foarte interesant…. am ramas cu ochii lipiti de ecran si am admirat fiecare imagine pentru ca intr-adevar a fost ceva original….pacat de „comentatorul” de pe margine….a cam acoperit sunetul original al proiectiei cu „parerile” sale foarte interesante de altfel.

 4. Razvan Pascu
  (author)
  13.05.2011 la 15:26

  @ simi yellow: am impresia ca acel comentator era chiar un copil al strazii aciuat pe langa gard 🙂

 5. împrăștiata
  13.05.2011 la 16:32

  Super real filmulețul îți fură atenția,dar totuși ca client Orange am o nemulțumire,prost e semnalul în unele zone și deși se laudă că au pus noi antene,nimic nu se schimbă,cred eu,are servicii bune însă de ce nu gândesc și la cei care stau la țară sau în zonele din apropierea frontierelor?????
  oricum bestială și originală creația!!!

 6. Cip
  28.05.2011 la 20:22

  Am avut pentru o scurta perioada de timp Orange. Experienta total neplacuta.
  Chiar si recent am vazut 2 telefoane, unul langa altul, ambele cu semnal, nu puteam forma de pe unul pe altul. Spunea ‘nu se afla in acoperire’.

  Stupid.
  Desi voce HD e interesant, ca sa iau alt telefon + ca sa ajung la Orange… no, no way.

  Parerea mea!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]