fbpx
excursii-razvan-pascu

Vrei sa iti iei un acumulator pentru telefonul mobil la jumatate de pret? Vrei sa cumperi accesorii pentru telefonul tau mobil, pentru smartphone-ul tau sau pentru MP3-player-ul preferat? Ai nevoie de acumulatori pentru BlackBerry si nu gasesti?

Daca raspunsul este da, atunci poti incerca Momax.

Momax este o marca de accesorii pentru telefoane mobile, iar printre produse se numara acumulatori (inclusiv acumulatori externi), incarcatoare retea, incarcatoare auto, huse, screen-protector si incarcatoare pentru acumulatori. Gama de produse Momax cuprinde peste 600 de modele de accesorii pentru telefoane mobile ,dar si pentru iPhone.

Cum faci economia de bani?

Momax vinde accesorii pentru marci precum Nokia, Samsung, Apple, LG, BlackBerry, HTC, Motorola, Sony Ericsson, Acer, Toshiba sau Asus, iar calitatea produselor este similara cu cea a produselor originale, in timp ce pretul este mult mai mic. Asa ca, atunci cand telefonul tau nu mai are acumulatorul bun, poti sa iti cumperi o noua baterie de la Momax, la pret mult mai mic fata de cele originale.

Acumulatorii X Level sunt produsi cu celule Li-ion sau Li-polymer si sunt certificati ISO 9002, acumulatorii standard respecta standardul ISO 9001, acumulatorul pentru iPhone4 pastreaza designul elegant al iPhone si iti permite sa te bucuri de utilizarea telefonului fara a-l tine imobilizat pe durata incarcarii, incarcatoarele de retea au iesire USB universala si pot fi folosite si la PDA-uri, MP3 playere sau GPS-uri, iar incarcatoarele auto au mufa universala compatibila cu priza (bricheta) oricarui vehicul astfel ca sa te poti bucura oricand de acces la telefonul tau mobil.

Momax ofera de asemenea si huse iCase pentru telefoanele mobile, huse de piele pentru iPad sau folii protectoare pentru ecran care reduc la minim reflexia luminii si a ultravioletelor pentru a preveni oboseala ochilor atunci cand este utilizat intens telefonul la lumina puternica. Pentru detalii despre toate produsele Momax click aici.

3 comentarii

 1. 13.02.2011 la 23:10

  Long Live MOMAX!

 2. Rizica Stan
  14.02.2011 la 11:13

  Utile informatii, ms frumos!

 3. Alexandra
  14.02.2011 la 18:23

  Multumim pentru informatiile noi. Nu stiam de acest Momax. Imi chiar foloseste.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]