fbpx
excursii-razvan-pascu

Think Outside the Box de la Adevarul.ro organizeaza sambata prima intalnire cu cititorii sai. Aceasta va avea loc la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, la Clubul Taranului intre orele 15-18.

Numele Think Outside The Box este oarecum sinonim cu Magor Csibi printre cunoscatori, el fiind persoana care a lansat acest proiect in Romania (initial in parteneriat cu Hotnews) si, de la inceput, cu sprijinul Tusnad.

Printre invitati voi fi si eu, iar daca in timpul ultimei mele calatorii ati putut sa cititi impresii de calatorie scrise pe site-ul TOtB, de data aceasta voi povesti Live impresii de calatorie din America de Sud. Vom vorbi despre ghetari, pinguini, stepa, tango, Patagonia, delta, proteste si bucuria de a-ti implini un vis. Este prima data cand voi povesti in fata multor oameni pasionati de calatorii si sper sa ma descurc fara probleme. Va fi alaturi de noi si prietenul Cezar care ne va povesti (mie pentru a doua oara) impresii din Coreea de Nord.

Asadar, cei care nu au ce face weekendul acesta si care sunt curiosi sa vada mai multe fotografii si sa imi puna multe intrebari despre traseul si experienta din Chile, Argentina si Uruguay sunt asteptati sambata la ora 15 la Clubul Taranului.

P.S. Deocamdata sunt in Cluj si am avion spre Bucuresti sambata dimineataโ€ฆdaca nu vor fi probleme, chiar ne vom intalni. ๐Ÿ™‚

4 comentarii

 1. Rizica Stan
  10.02.2011 la 10:34

  Din pacate nu sunt in Bucuresti weekend-ul acesta, imi pare tare rau…

 2. 10.02.2011 la 11:12

  Super, Razvan! Am urmarit aventurile tale sud-americane chiar daca nu am apucat sa las un comment la timpul potrivit. Cred ca va fi tare interesant cu tine si cu Cezar acolo, multa bafta la vorbitul in public ๐Ÿ˜€

 3. amarie
  10.02.2011 la 12:25

  Poate vor fi inregistrate si postate , macar audio, relatarile dv. pentru a putea fi accesibile si noua celor „necapitalisti” (= care nu suntem din Capitala), cum ar zice un personaj de-al lui Caragiale. Stilul oral este mai direct si mai impresionant, mai expresiv.

 4. […] despre calatorii (apropo, felicitari lui Magor, am auzit ca acum e director de programe la WWF). Am povestit atunci despre calatoria in America de […]

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]