fbpx
excursii-razvan-pascu

Articolul de astazi este despre calatorit. Daca il veti citi cu atentie pana la sfarsit veti afla cum puteti castiga o excursie de o saptamana la New York sau un weekend VIP la Londra, daca sunteti foarte norocosi, ori un bilet de avion la Roma, Milano, Venetia, Viena, Istanbul sau Budapesta, daca sunteti „mai putin norocosi”. V-am facut curiosi? Iata despre ce este vorba:

Agentia de turism GoTravel a lansat la inceputul lunii noiembrie un concurs prin care isi face intrarea in Social Media. De acum vom putea afla informatii despre ofertele turistice GoTravel pe Facebook si pe Twitter, 2 medii online din ce in ce mai folosite pentru promovare de catre companiile din Romania.

Ce trebuie sa faceti?

Daca aveti de gand sa cumparati un bilet de avion in perioada urmatoare pentru vacanta de sarbatori sau pentru o alta ocazie, luati in calcul varianta de a cumpara acel bilet de avion online de la GoTravel. Dupa ce il cumparati pe site-ul GoTravel, puteti intra in concurs prin trimiterea codului de rezervare aici. Regulamentul complet il puteti citi aici. In fiecare zi aveti sansa de a castiga un bilet de avion pe destinatia zilei (dintre Roma, Milano, Venetia, Viena, Istanbul sau Budapesta) sau, la final excursia la New York ori weekend-ul VIP la Londra. Simplu.

Despre agentia de turism GoTravel

GoTravel este o agentie de turism membra a SunMedair cu experienta de peste 18 ani pe piata turistica romaneasca. Serviciile lor includ bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente, inchirieri de masini sau pachete turistice in destinatii interesante (de exemplu una dintre ofertele GoTravel care mi-au atras atentia este Republica Dominicana, all-inclusive, hotel 5 stele, 7 nopti cazare in Punta Cana cu 750 euro + 170 euro taxe + bilet avion Bucuresti-Madrid care poate fi cumparat si cu pana in 100 euro, deci in total pana in 1000 de euro, ceea ce este o oferta buna in comparatie cu piata).

Conform bilantului pe 2009, publicat pe site-ul Ministerului de Finante, SunMedair Travel S.R.L. a avut venituri totale de putin peste 48 de milioane RON (adica aproximativ 11 milioane de euro), un profit de 393.818 RON si 49 de angajati, ceea ce o face una din cele mai mari agentii de turism din tara.

* Advertorial


8 comentarii

  1. 10.11.2010 la 09:37

    Deocamdata stam in fata focului :), dar vreau sa-ti spun ceva foarte sincer: esti unicul care face asemenea articole documentate, complete, extrem de frumos , de coerent si de inteligent structurate si exprimate.Te felicit ! Precizez, nu-mi trebuie nimic de la tine, nu vreau sa capat sau sa castig nimic, dar esti o raritate si am simtit nevoia sa ti-o spun !

  2. rizica
    10.11.2010 la 10:35

    Sunt de acord, este buna ideea cu concursul insa, preturile sunt mai mari decat pe alte site-uri de acest gen…

  3. Ciprian
    10.11.2010 la 11:57

    Pacat ca se opun atatea conditii de participare. Nu mai bine era gratis? :))

  4. Razvan Pascu
    (author)
    10.11.2010 la 12:39

    @ Zina: Multumesc pentru aprecieri.

  5. […] This post was mentioned on Twitter by Adriana , Go Travel. Go Travel said: #invaziabritanica http://bit.ly/aCQ1u3 via @razvanpascu […]

  6. 10.11.2010 la 16:09

    New York pentru mine este un vis FRUMOS!

  7. 11.11.2010 la 01:17

    Razvan excelenta ideea.

  8. 12.11.2010 la 12:10

    Nu sunt eu prea receptiv la concursurile organizate pe la noi, ca sa fiu sincer nu prea cred in ele … insa am aruncat o privire pe site.
    Am facut niste comparatii de pret, daca as lua de la ei sau direct de la compania aeriana. La zborul Malev erau mai ieftini cu vreo 10 eur fata de site-ul Malev, la Lufthansa mai scumpi cu vreo 50 de euro. La low cost nu am verificat, insa acolo nu au cum sa fie mai ieftini decat direct de la companie, pentru ca low costurile nu dau comision la agentii.
    Per ansamblu e un site de vizitat din cand in cand si dupa caz poate fi facuta si rezervare prin ei.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]