fbpx
excursii-razvan-pascu

Pana pe data de 15 noiembrie va puteti inscrie in competitia de tranzactionare pe Bursa de Valori, avand sansa sa castigati premiul de 1500 RON intr-un cont real de tranzactionare pe bursa sau carti de business.

Competitia este o ocazie deosebita pentru tinerii care doresc sa afle informatii despre Bursa de Valori si sa testeze tranzactionarea online pe bursa. Astfel, tinerii au sansa sa tranzactioneze bani virtuali printr-o aplicatie online pusa la dispozitie de Tradeville. Dupa inscriere, fiecare participant va primi intr-un cont virtual 50.000 RON pe care ii poate tranzactiona dupa cum doreste, scopul final fiind ca suma adunata in cont la finalul perioadei sa fie cat mai mare. Premiul I va fi oferit persoanei care va avea cel mai mare portofoliu (va avea castigul cel mai mare), dar vor fi acordate premii si pentruCel mai harnic trader” si pentru „Cel mai variat portofoliu„.

Mai multe detalii despre competitie puteti afla de aici iar pentru inscrieri trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa daniela.s@jaromania.org (asteapta confirmarea). Competitia se adreseaza tinerilor pana in 24 de ani. Regulamentul oficial poate fi consultat aici.

In final, le recomand tinerilor liceeni si studentilor pasionati de afaceri si cu spirit antreprenorial sa se implice in programele organizate de Junior Achievement Romania. Pe perioada studentiei am participat si eu la programele oferite de aceasta asociatie cunoscuta la nivel mondial si am beneficiat de traininguri gratuite, sustinute de mari companii de training care in general percep taxe de studiu de ordinul sutelor de euro pentru cateva zile de training.

Daca aveti prieteni sau cunostinte pana in 24 de ani, poate v-ar fi recunoscatori sa le trimiteti linkul catre acest articol.

5 comentarii

 1. rizica
  26.10.2010 la 09:53

  Am trimis deja linkul, sper ca unii dintre prietenii mei sa participe.

 2. 26.10.2010 la 14:06

  Multumesc, Razvan!
  O sa trimit linkul pe grupul de la facultatea mea. ^_^

 3. 26.10.2010 la 18:41

  Am 24:P

 4. Claudia
  27.10.2010 la 09:57

  Eu nu mai am de mult 24 :)…dar cunosc cateva persoane, multumesc!

 5. Dobre George Alin
  27.02.2011 la 17:09

  As vrea si eu sa ma inscriu in acest concurs, deoarece sunt foarte interesat de bursa de valori, dar, din pacate, am 14 ani si 10 luni (aproape 15). Credeti ca as putea participa, chiar daca nu am varsta specificata in regulament?
  As fi foarte recunoscator!
  Va multumesc!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]