fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru ca este weekend, vreau sa va aduc in atentie un site util pentru parintii care tin la educatia copiilor.

Site-ul este un loc de joaca virtual pentru strengari. Cei mici pot invata retete, glume, jocuri, pot face diferite activitati pe site, pot participa la loterie, pot citi poezii sau pot face mici teste si pot invata din ghicitori, povesti sau proverbe.

Ideea de baza a site-ului este urmatoarea: tu, ca parinte responsabil ce esti, trebuie sa renunti la grija de a supraveghea copilul atunci cand se afla pe internet. Astfel, Strengari.ro iti ofera posibilitatea de a crea copiilor conturi pe site si de a le seta apoi celor mici timpul de acces, dar si de a urmari apoi activitatea celor mici. Parintii nu au fost nici ei uitati, astfel ca Strengari.ro ofera si acestora posibilitatea de a participa cu discutii pe un forum la care copiii nu au acces.

Dupa parerea mea, site-ul este bine organizat si meniul usor de accesat de catre cei mici (desi nu m-ar mira ca multi dintre cei mici sa fie mai buni in IT decat mine). In plus, faptul ca este viu colorat si structurat pe categorii il face sa nu fie un site plicticos si obositor.

Daca aveti copii sau daca va pregatiti sa ii aveti, aruncati o privire pe Strengari.ro

6 comentarii

 1. 05.09.2010 la 10:31

  Foarte misto! M-ai convins si pe mine sa dau clic, si nu am copii :))

  Referitor la ce ai zis in primul paragraf, iti dai seama ca nu exista parinte care sa nu creada despre el/ea ca tine la educatia copilului… :))

 2. 05.09.2010 la 11:05

  Parca e prea…naiv. Arata ca un site din zorii Internetului (la noi). Copiii de azi sunt mai sofisticati.

 3. rizica
  05.09.2010 la 13:04

  Este interesant dar prefer sa imi incurajez copilul sa se joace in aer liber, sa faca miscare…

 4. Laura
  06.09.2010 la 09:16

  Sunt de acord cu Rizica. Mai bine ar sta la sotron sau cu bicicleta pe afara copii astia, decat in fata calculatorului. Mai ales daca sunt prescolari!

 5. 06.09.2010 la 18:59

  o sa ajungem sa ne rugam la printuri digitale cu isus

 6. 06.09.2010 la 19:33

  Apreciez acest tip de site pentru ca, oricat am vrea noi, copiii nu se vor juca numai afara, iar daca nu le dam voie vor avea ei grija sa-si petreaca o parte din timp in fata calculatorului. Cu ajutorul unui astfel de site ii putem „dirija” mai usor, macar pana la o anumita varsta.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]