excursii-razvan-pascu

Air France si KLM a lansat in aprilie un program comun de fidelizare pentru intreprinderile mici si mijlocii, care se numeste BlueBiz. Astfel, firmele au urmatoarele avantaje:

 • Acumularea de puncte BLUE CREDITS

In calitate de membru al programului BlueBiz, firma acumuleaza Blue Credits de fiecare data cand unul din angajatii sai calatoreste cu Air France sau KLM. Blue Credits sunt valabile intre 24 si 36 de luni si sunt acordate in functie de ruta si clasa. Pentru creditarea punctelor Blue Credits in contul sau, firma trebuie doar sa prezinte numarul sau de cont BlueBiz la momentul rezervarii. In plus, membrii Flying Blue, programul de fidelizare individual al Air France si KLM, continua sa acumuleze mile cand calatoresc cu Air France si KLM.

 • Premii

Punctele Blue Credits pot fi transformate in bilete Premiu (bilete gratuite) sau pot fi folosite pentru trecerea la o clasa superioara pentru orice destinatie din reteaua globala  AIR FRANCE KLM, conform unui barem simplu: 1 Blue Credit este egal cu 1 Euro. Firma poate oferi biletul-premiu oricarui angajat al societatii.

 • Inscriere

Inscrierea in program este simpla si gratuita, fara a fi conditionata de efectuarea unui numar minim de calatorii. Calitatea de membru este valabila pe o perioada de 2 ani si se prelungeste automat atata timp cat angajatii firmei continua sa calatoreasca.

Pentru a beneficia de BlueBiz, societatile isi pot contacta agentia de turism obisnuita sau biroul AIR FRANCE KLM. Toate serviciile oferite membrilor BlueBiz (inscrierea in program, managementul profilului clientului, consultarea, administrarea conturilor si utilizarea premiilor, etc.) sunt accesibile direct online, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, la www.airfrance.ro si www.klm.ro

0 comentarii

 1. 05.05.2010 la 13:42

  Da, e un lucru bun. Companiile trebuie sa „traga” mai tare cu promotii de genul asta pentru a atrage partea de clienti business orientata in ultimul timp catre segmentul low cost.

 2. […] data de 27 august 2009 P.S.3 Vă rog, luaţi-le şi multiplicaţi-le! Ca să nu mai zică portocalii ca nu ştiu, că nu există alte propuneri etc.! P.S.4 În cazul în care vă întrebaţi de ce […]

 3. 06.05.2010 la 23:02

  Cand pleci in vacanta? sa stiu pentru ghid

 4. Razvan Pascu
  (author)
  06.05.2010 la 23:05

  Prin toamna…mai e timp 🙂

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]