fbpx
excursii-razvan-pascu

Multe stiri si multe oferte noi de la Air France – KLM. Le-am selectat pe cele mai interesante. Va invit sa aruncati o privire asupra acestora…

 • Mexico City, capitala Mexicului cu doar 457 euro dus intors, cu toate taxele incluse, la KLM. Oferta este disponibila pana pe 12 aprilie. Detalii aici.
 • Incepand cu 28 martie, Air France lanseaza 2 clase de calatorii: Voyageur si Premium. Sunt multe caracteristici ale acestora si le gasiti pe toate aici. Cea mai importanta dintre ele este ca pretul biletelor de avion este acum mai mic la Air France.
 • Incepand de saptamana trecuta, flota KLM este compusa in exclusivitate din avioane propulsate de motoare cu reactie. KLM Cityhopper (KLC) a operat pe 27 martie, ultima cursa comerciala efectuata cu un avion Fokker 50 (ultimul model propulsat cu elice din flota KLM Cityhopper) in cadrul retelei KLM.
 • Din 8 mai, KLM lanseaza curse intre Amsterdam si Hangzhou (China), devenind prima companie aeriana care leaga Europa de Hangzhou. Hangzhou este capitala provinciei Zhejiang, care impreuna cu provincia invecinata Fujian, are o populatie de peste 80 de milioane de oameni.
 • Air France a semnat un acord de colaborare cu Aeroflot (partener in alianta SkyTeam). Astfel, de la Paris via Moscova se va putea ajunge in orase din Rusia precum Khabarovsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Irkutsk, Yekaterinburg si Nizhnevartovsk.

* acest articol este un advertorial.

0 comentarii

 1. Mara
  08.04.2010 la 21:15

  Suna foarte interesant Mexico City…din pacate am auzit ca e cam periculos orasul ;-(

 2. 08.04.2010 la 21:18

  Da, e periculos, dar daca nu iei taxiuri de pe strada si nu umbli noaptea brambura pe strazi, nu e chiar asa de rau… Pretul e insa foarte bun

 3. 08.04.2010 la 21:38

  Daca mi-ar placea sa ajung undeva, acest loc este la Teotihuacan, supranumit Orasul Zeilor.

 4. Razvan Pascu
  (author)
  08.04.2010 la 21:53

  Apropo de Mexic, va recomand ghidul National Geographic cu Mexic, care se vinde impreuna cu ziarul Adevarul de vineri.

 5. 09.04.2010 la 07:53

  Ohoho, Teotihuacan este cu adevarat superb.. unul dintre locurile de care am fost cu adevarat impresionat….

 6. 12.04.2010 la 09:01

  Arata impresionant acest Oras al Zeilor vazut pe internet. Probabil este o experinta unica la fata locului. Cu toate acestea in cazul unei calatorii in Mexic, as prefera mai mult Machu Pichu. Pana una alta ma rezum doar la poze. Chiar si cu acele promotii la bilete de avion, tot este scump biletul pentru omul de rand. Pentru cei care au bani sa calatoreasca li se pare o afacere buna.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]