fbpx
excursii-razvan-pascu

De ce echipa ta merita sa participe la un team building?

Pentru ca team building-ul este o metoda simpla prin care oamenii care lucreaza in echipe se pot apropia mai mult unii de altii. Team building-ul este si o metoda eficienta de a crea relatii de munca mai solide, performanta si moral crescut in randul angajatilor.

De ce trebuie sa alegem cu grija compania care ofera programe de team building?

Concurenta este mare in randul companiilor care ofera programe de team building, iar in ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe companii care ofera aceste servicii, inclusiv agentii de turism, mai nou. Parerea mea despre cei care fac multe lucruri, este ca nu fac de fapt nimic. Sa apelezi la o agentie de turism pentru un program de team building este ca si cum ai apela la o firma care face traininguri sa-ti planifice vacanta de vara. Asadar, mare atentie la firma aleasa.Verificati cu grija firma la care apelati, vedeti ce profil are, cine sunt trainerii, ce clienti a avut si care este atitudinea fata de client.

Nu imi permit sa va fac o recomandare, dar imi permit sa va aduc in atentie o companie care organizeaza programe de team-building. Se numeste Vision Consulting, site-ul firmei il gasiti aici, iar portofoliul lor de clienti aici. Mai departe, este alegerea voastra sau a managerilor vostri.

5 comentarii

 1. 30.03.2010 la 21:59

  Ai mare dreptate cand zici ca „Parerea mea despre cei care fac multe lucruri, este ca nu fac de fapt nimic.”

  Cred ca elementul cheie intr-un tema building este trainerul si mai putin locul. Felul in care stie sa ii faca pe ceilalti sa interactioneze intre ei si sa ajunga sa se cunoasca mai bine este critic.. Nu imi dau seama ce expertiza ar putea avea o agentie de turism in domeniul asta..

 2. Radu
  05.05.2010 la 12:59

  E o mare diferenta si intre companiile ce presteaza astfel de activitati. Nu toate companiile de team building fac team building. Unele fac doar entertainment, fara sa tina cont de scopul popriuzis. Exista si alte companii de team building cu vechime pe piata si care ofera calitate. Noi am apelat la TOTAL TEAMBUILDNG si am fos foarte placut impresionati atat de tarif, cat si de seriozitatea trainerilor sau de clitatea si reztatele progamlui.

 3. Radu
  05.05.2010 la 13:00

  E o mare diferenta si intre companiile ce presteaza astfel de activitati. Nu toate companiile de team building fac team building. Unele fac doar entertainment, fara sa tina cont de scopul popriuzis. Exista si alte companii de team building cu vechime pe piata si care ofera calitate. Noi am apelat la TOTAL TEAMBUILDNG si am fost foarte placut impresionati atat de tarif, cat si de seriozitatea trainerilor sau de calitatea si rezultatele progamului.

 4. florin
  02.09.2010 la 15:19

  Este foarte adevarat ca trebuie sa alegem o companie de evenimente corporate cu traineri foarte bine pregatiti si care au deja un nume in piata. Noi colaboram de doi ani cu AdventureStudio, o companie de profesionisti care ne-au oferit niste programe de teambuilding si team adventure inedite.

 5. Dan
  03.06.2013 la 15:07

  Este foarte adevarat insa o agentie de turism este cea care ofera cele mai bune solutii privind locatia, posibilitatile de agrement si eficientizeaza costurile. Dealtfel o agentie poate colabora cu firme specializate de teambuilding care sa asigure partea de activitati. Va recomand sa apelati la o agentie de turism cu conditia sa fie una serioasa si veti face economiii consistente. ( la cazare, masa, transport). Avantajul agentiilor fata de celalalte firme este ca obtine serviciile de la hoteluri si transportatori la preturi mult mai bune.
  Noi am apelat la o agentie de turism si a am fost foarte multumiti. Pentru activitati am apelat la o firma specializata.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]