Interesat(a) de un team-building? [P]

Adaugat de la 30 Mar 2010

De ce echipa ta merita sa participe la un team building?

Pentru ca team building-ul este o metoda simpla prin care oamenii care lucreaza in echipe se pot apropia mai mult unii de altii. Team building-ul este si o metoda eficienta de a crea relatii de munca mai solide, performanta si moral crescut in randul angajatilor.

De ce trebuie sa alegem cu grija compania care ofera programe de team building?

Concurenta este mare in randul companiilor care ofera programe de team building, iar in ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe companii care ofera aceste servicii, inclusiv agentii de turism, mai nou. Parerea mea despre cei care fac multe lucruri, este ca nu fac de fapt nimic. Sa apelezi la o agentie de turism pentru un program de team building este ca si cum ai apela la o firma care face traininguri sa-ti planifice vacanta de vara. Asadar, mare atentie la firma aleasa.Verificati cu grija firma la care apelati, vedeti ce profil are, cine sunt trainerii, ce clienti a avut si care este atitudinea fata de client.

Nu imi permit sa va fac o recomandare, dar imi permit sa va aduc in atentie o companie care organizeaza programe de team-building. Se numeste Vision Consulting, site-ul firmei il gasiti aici, iar portofoliul lor de clienti aici. Mai departe, este alegerea voastra sau a managerilor vostri.

Despre mine:

Calatoriile sunt binecuvantarea mea si am reusit sa imi transform pasiunea in job. Sunt consultant in marketing turistic, dar imi place sa ma definesc ca antreprenor, sunt workaholic si bucuros ca am crescut de la zero, alaturi de echipa mea, agentia de Evenimente, PR si Marketing Travel Communication Romania, dar si Asociatia Travel Focus. Sunt implicat in mai multe organizatii nationale de promovare si dezvoltare a antreprenoriatului, am o diploma de licenta in Marketing (ASE Bucuresti), un masterat in Comunicare (SNSPA), un Executive MBA pe care l-am absolvit la WU Vienna University (2013-2015) si un curs de Global Strategy absolvit la Carlson School of Management (University of Minnesota, SUA). Revista Forbes m-a inclus in 2013 in topul “30 de tineri sub 30 de ani in Romania”, sunt mereu optimist si un prieten de cursa lunga – mai multe detalii despre mine gasiti aici.

5 păreri la “Interesat(a) de un team-building? [P]

  1. Ai mare dreptate cand zici ca „Parerea mea despre cei care fac multe lucruri, este ca nu fac de fapt nimic.”

    Cred ca elementul cheie intr-un tema building este trainerul si mai putin locul. Felul in care stie sa ii faca pe ceilalti sa interactioneze intre ei si sa ajunga sa se cunoasca mai bine este critic.. Nu imi dau seama ce expertiza ar putea avea o agentie de turism in domeniul asta..

  2. E o mare diferenta si intre companiile ce presteaza astfel de activitati. Nu toate companiile de team building fac team building. Unele fac doar entertainment, fara sa tina cont de scopul popriuzis. Exista si alte companii de team building cu vechime pe piata si care ofera calitate. Noi am apelat la TOTAL TEAMBUILDNG si am fos foarte placut impresionati atat de tarif, cat si de seriozitatea trainerilor sau de clitatea si reztatele progamlui.

  3. E o mare diferenta si intre companiile ce presteaza astfel de activitati. Nu toate companiile de team building fac team building. Unele fac doar entertainment, fara sa tina cont de scopul popriuzis. Exista si alte companii de team building cu vechime pe piata si care ofera calitate. Noi am apelat la TOTAL TEAMBUILDNG si am fost foarte placut impresionati atat de tarif, cat si de seriozitatea trainerilor sau de calitatea si rezultatele progamului.

  4. Este foarte adevarat ca trebuie sa alegem o companie de evenimente corporate cu traineri foarte bine pregatiti si care au deja un nume in piata. Noi colaboram de doi ani cu AdventureStudio, o companie de profesionisti care ne-au oferit niste programe de teambuilding si team adventure inedite.

  5. Este foarte adevarat insa o agentie de turism este cea care ofera cele mai bune solutii privind locatia, posibilitatile de agrement si eficientizeaza costurile. Dealtfel o agentie poate colabora cu firme specializate de teambuilding care sa asigure partea de activitati. Va recomand sa apelati la o agentie de turism cu conditia sa fie una serioasa si veti face economiii consistente. ( la cazare, masa, transport). Avantajul agentiilor fata de celalalte firme este ca obtine serviciile de la hoteluri si transportatori la preturi mult mai bune.
    Noi am apelat la o agentie de turism si a am fost foarte multumiti. Pentru activitati am apelat la o firma specializata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Aboneaza-te la newsletter

Nr. abonati RSS & Newsletter

Michelin

Copyright

Materialele postate pe acest site imi apartin in totalitate sau apartin colaboratorilor mei si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.
Positive SSL on a transparent background