excursii-razvan-pascu

Am primit acum ceva timp o oferta de a merge gratuit la un training organizat de compania de training si team-building, Vision Consulting.

Am acceptat, asa ca in februarie ma apuc de invatat. 🙂  Cursul la care voi participa este de tipul “Formare de formatori” si mai multe detalii despre el puteti gasi aici. Cursul este acreditat, iar la finalul acestuia voi obtine o diploma acreditata CNFPA (alte 2 cursuri acreditate, organizate de Vision Consulting sunt “Manager de proiect” si “Managementul Resurselor Umane”). Cursul „Formare de Formatori” prezinta caracteristicile procesului de invatare, metode si tehnici utilizate in educatia adultilor, metode de proiectare, organizare si evaluare a programelor de formare. De asemenea, cursul pune accent pe evidentierea modalitatilor de mentinere a calitatii programelor de formare.

In portofoliul Vision Consulting sunt clienti-companii mari precum Veolia, Ford, BNP Paribas, BancPost, Metro, Cosmote, Samsung, P&G sau OTP Bank (pentru portofoliul complet click aici).

Vision Consulting si-a inceput activitatea in anul 2004 si de atunci ofera clientilor sai solutii de team building, training si consultanta organizationala. Misiunea Vision Consulting este ca „prin pasiunea noastra si prin cunostintele acumulate din fiecare succes sau esec, sa generam acele experiente care sa contribuie la evolutia clientilor nostri”.

Dupa adresele de e-mail ale celor abonati la newsletter pe blog, imi dau seama ca destul de multi dintre cei care citesc aceste randuri lucreaza in multinationale, deci probabil ca angajatorul ii trimite la trainingurile pe care le doreste el si tot el le si plateste. Pentru aceia dintre voi care, insa, doresc sa devina traineri si sunt interesati de un curs de tipul „Train the trainers„, revin cu detalii si feedback despre cursul la care am participat, la sfarsitul lunii februarie, dupa curs.

Razvan Pascu

0 comentarii

 1. marina
  21.01.2010 la 08:20

  Si eu lucrez intr-o companie romano-maghiaro-daneza si, cum bine ai anticipat, participam la astfel de cursuri. de obicei sunt de specialitate si cele mai multe sunt tinute de danezi, mai ales dupa lansarea unui nou produs pe piata. In noiembrie am fost insa la altfel de curs, unul despre tehnici de comunicare si vanzare. Daca pe partea de comunicare am avut ceva de invatat, pe partea de vanzari am venit…cum m-am dus. O tocilara isi spunea o poezie care, dupa parerea ei, se potriveste si la anvelope si la biscuiti. Din pacate nu s-a mulat pe obiectul nostru de lucru, daca o scoteai din fraza era pe nicaieri, iar la sfarsit ne-a dat si o PALMA: „Solutia cresterii vanzarilor este profesionalismul”. Pana acum am lucrat ca amatori????? Dupa o facultate de psihologie facuta la distanta vii si spui unor oameni care nu mai au maneci la camasa dupa atatia ani de scoala ca ar trebui sa dam dovada de mai mult profesionalism??? Sunt foarte multe firme de „formare profesionala” si prea multi fac cursul de formatori. Eu cunosc cateva persoane si va spun un lucru: nu ma mai vad sefii curand la asa ceva.

 2. Cora
  21.01.2010 la 09:37

  Din pacate asta este o realitate nu doar in firmele de training. Cei care ar trebuie sa „educe” sa iti aduca ceva nou, vin cu o serie idei fixe, preconcepute, pe care le citesti in orice carte de profil, fara pic de valoare adaugata.

  Chiar sper sa ne povesteasca Razvan cum a fost, pentru eu sunt mai mult interesata de latura de „comunicare” a unui training de genul asta.

  Sincer, eu chiar as fi dispusa sa platesc pentru un training bun, daca cineva mi-ar garanta ca este intradevar util. Invatarea este un proces continuu si daca am scapat de facultate si MBA nu trebuie sa intram in conservare 🙂

 3. larisa
  21.01.2010 la 09:45

  felicitari !!!!!!!!!!!

 4. steiul
  21.01.2010 la 11:30

  I have already a TOT, insa din pacate nu mi-am organizat nici un training. Dar poate va veni si vremea cand va trebui :p

 5. Albert
  21.01.2010 la 12:41

  bun…felicitari !

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!