fbpx
excursii-razvan-pascu

Astazi la ora 14, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti, Sala Dacia, Bogdan Glavan lanseaza cartea „Impotriva curentului. Insemnari despre criza financiara actuala”. Cartea apare la Editura Universul Juridic si poate fi comandata si online de aici.

Partenerul media este The Money Channel, iar alaturi de cartea scrisa de Bogdan, vor fi lansate si alte 2 carti referitoare la criza actuala: Daniel Apostol lanseaza cartea „Criza, a cincea putere in stat” si Alina Duca, Emilia Duca lanseaza cartea „Solutii fiscale pentru perioade de criza”.

Cititorii mei, pasionati de economie, pot gasi in Blogroll site-ul lui Bogdan sau il pot consulta aici. Ii felicit pe toti cei 4 pentru lansarile de astazi si le doresc succes in continuare. In plus, le multumesc pentru eforturile lor de a-i face pe cat mai multi romani, „ajutati” fiind si de criza financiara si economica in care ne aflam, sa inteleaga mecanismele economice care ne dau atatea batai de cap.

Razvan Pascu

0 comentarii

 1. rizica
  03.12.2009 la 11:50

  Interesanta lucrare si foarte utila!

 2. larisa
  03.12.2009 la 12:59

  Felicitari si din partea mea !

 3. lavinia c
  03.12.2009 la 23:05

  poate ar trebui sa ii facem cadou viitorului presedinte, duminica, aceste carti!

 4. marina
  04.12.2009 la 09:02

  Eu am muncit trei ani in timpul facultatii ca sa adun date pentru o statistica elocventa ce a stat la baza lucrarii mele de diploma. Am asa….un gust sec cand incerc sa-mi imaginez cum se scrie o carte in cateva luni de zile, pentru ca, banuiesc eu, nu s-a inceput redactarea in prima zi de criza economica.Si mai cred ca nu sunt nici in format prea mare si nici cu foarte multe pagini. Le dorim succes, dar interesul fata de carte a scazut si astfel de scrieri se adreseaza unui grup restrans de cititori. Eu, personal, atatea chestii am citit pe net despre „criza” incat sigur la urmatoarea mea intrare intr-o librarie nu voi pune mana pe o astfel de carte. Criza la servici, criza la masa cu prietenii…hai sa ne relaxam citind o carte!!!!

 5. Procopiescu Mihaela
  04.12.2009 la 17:36

  criza financiara este un moment foarte greu de depasit dupa parerea mea.. cred ca a fost mai puternica ca cea din perioada interbelica.. din ce am auzit. cu totii speram sa svapam cat mai repede

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]