fbpx
excursii-razvan-pascu

Scuderia Ferrari a anuntat ca se gandeste foarte serios la renuntarea participarii la cursele de F1. Ei se intalnesc azi la Marranello pentru a discuta pe tema limitarii bugetelor la 40 de milioane de lire sterline pentru fiecare echipa din F1. Ferrari a anuntat inca de prin octombrie anul trecut ca se gandeste serios sa renunte la participarea in F1, din cauza acestei prevederi a FIA.

L-am auzit ulterior pe Moxley, presedintele FIA, spunand ca F1 poate continua si fara Ferrari. E un inconstient. Dupa mintea lor, ceea ce vor sa faca ei este sa puna accent mai mult pe pilot si mai putin pe caracteristicile tehnice ale masinii. Ceea ce este o prostie. Motivul pentru care lumea iubeste F1 este tocmai acela ca poti vedea tehnologie la scara ridicata si motoare la care, in viata de zi cu zi, doar visezi. Ganditi-va la voi: daca ati afla ca a venit Heidfeld in Romania cu masina de Formula 1, ai vrea sa te duci acolo pentru pilot sau ca sa vezi masina de F1 a echipei BMW.

E clar ca pilotii au ajuns celebri datorita masinii, nu masina datorita pilotilor.

Daca Moxley spune adevarul si intentia este cu adevarat aceea de a pune accent mai mult pe pilot decat pe masina, atunci de ce nu fac toate masinile de F1 identice, ca sa se vada clar care pilot este mai bun?

Razvan Pascu

0 comentarii

  1. 13.05.2009 la 11:10

    corect spus, se duce de rapa F1 la modul asta

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]