fbpx
excursii-razvan-pascu

Acesta e primul meu articol. Pe primul meu blog. Sunt entuziasmat. Si am incredere ca va iesi ceva de calitate. O sa ma straduiesc sa fie asa. O sa investesc timp si bani ca sa fie ceva de calitate. De fapt, cam totul se rezuma la timp si la bani . De aici a venit si ideea blogului, pentru ca, in cautarea banilor in plus si in lipsa timpului, eu folosesc foarte mult internetul. Iar pana acum, acesta mi-a adus foarte multe oportunitati.

Nu vreau sa vorbesc prea mult despre mine, ci va scriu doar ca lucrez in industria financiara si iubesc calatoriile. Fiind mereu in cautare de subiecte tari, idei bune de afaceri profitabile , sfaturi de investitii corecte si bazate pe adevar, informatii actualizate despre lumea banilor sau sfaturi de calatorie scrise din experienta si cu pasiune – am tot cautat pe internet. Si am cautat… Si am cautat…

Sincer, nu am gasit ceva care sa ma multumeasca. Cred ca, in afara de Ziarul Financiar sau Biz Bazar care ma tin zilnic la curent cu noutati din zona de business si Lonely Planet sau Travel Channel care imi aduc aproape lumea calatoriilor, nimic altceva nu imi place. Foarte rar am gasit un articol bun, o revista de business buna, o emisiune pe placul meu, o informatie corecta si completa, un ghid de calatorie fara “umpluturi”. Si cred ca si voi sunteti de-acord cu mine.

Voi incerca sa actualizez blogul de fiecare data cand am o idee sau un subiect bun. Voi investi in acest blog timpul meu, va voi prezenta ideile mele, iar daca voi primi feedback ok, voi investi si bani pentru ca totul sa fie pe placul cititorilor mei fideli.

Inca mai caut (si nu gasesc) un blog pe care sa il tastez zilnic si sa il citesc asa cum citesc ZF-ul dimineata, un blog care sa imi placa si pe care de drag sa il deschid zilnic pentru informatiile si sfaturile practice pe care le ofera. Voi face tot posibilul ca tu, cititorul meu, sa tastezi zilnic razvanpascu.ro si sa gasesti aici de fiecare data un articol pe care sa il citesti pana la capat de placere si din interes pentru buzunarul tau sau pentru cultura ta financiara .

Nu ma pricep la multe, desi mi-ar fi placut. Nu ma intereseaza subiecte banale, desi uneori as vrea. Nu ma atrag picanteriile si cancanul desi asta se cauta. Ma intereseaza doar afacerile bune si sunt pasionat de calatorii. Mi-am dorit mereu sa scriu. Dar nu oriunde. Asa ca voi face asta pe blogul meu. Ma pricep doar la business si travel. Daca si tu esti la fel, intra zilnic pe blogul meu.

Razvan Pascu

0 comentarii

  1. Elena
    23.04.2009 la 22:32

    Bravo Razvan. Sunt foarte mandra de tine. Ti-am zis eu ca vei ajunge in Top 300 si asa va fii, sunt sigura 🙂

  2. 24.04.2009 la 13:23

    🙂

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]