fbpx
excursii-razvan-pascu

Yulicary si HardikCu o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro in anul 2014 si peste 15.000 de turisti in circuitele exotice pe care le-a organizat in cei opt ani de activitate, agentia de turism Eturia duce consultanta in turism la un nou nivel, astfel incat sa poata oferi turistilor romani servicii unice pe piata. Fiind specializata pe vacante personalizate si destinatii exotice, agentia a inclus in echipa sa doi consultanti in turism din Cuba si India, care ofera turistilor romani sfaturi si idei pentru experiente de neuitat, in special catre tarile lor natale. Amandoi locuiesc in Romania si sunt indragostiti deja de tara noastra, cubaneza cunoscand si limba romana.

Turistii romani atrasti de plaje, trabucuri si istoria Cubei

Yulicary Sarracent este o tanara cubaneza care a decis sa se mute in Romania, dupa ce a fost ghid turistic acreditat in Cuba timp de 5 ani. Peste 20 de grupuri de romani au cunoscut mai bine Cuba, ghidati in limba lor materna de Yulicary. Cuba este o destinatie de vacanta cu totul aparte, in care ai senzatia ca te intorci in timp. Turistii au parte de experiente deosebite, o viata de noapte activa, peisaje idilice, plaje exotice si multa relaxare.

“Romanii din grupurile pe care le aveam erau foarte zambitori si prietenosi, aproape la fel ca noi. Erau interesati de istoria tarii, trabucuri, cabaret si plaje. Cu totii eram fericiti cand veneau grupuri din Romania, acestia fiind mult mai intelegatori decat englezii sau francezii. Poate fi considerat si asta un motiv pentru care am ales Romania, stiam ca voi fi bine primita”, a declarat Yulicary.

Yulicary stapaneste deja limba romana, absolvind liceul Cervantes din Bucuresti. Acest lucru i-a permis sa inteleaga mai bine cultura si sa se ataseze de oameni, astfel ca, in prezent, considera ca Romania este a doua ei casa. Majoritatea grupurilor de turisti Eturia care calatoresc in Cuba sunt insotite de Yulicary pentru a avea parte de o experienta cu totul deosebita.

Yulicary Sarracent

Indianul din Piatra Neamt care ajuta romanii sa descopere India autentica

Hardik Shah s-a nascut in India si, in prezent, locuieste in Piatra Neamt. Iubeste Romania pentru preparatele traditionale, zonele cu verdeata si oamenii prietenosi. Hardik a renuntat la afacerile de familie pe care le conducea in India pentru a oferi consiliere romanilor ce doresc sa-i viziteze tara natala. El lucreaza la departamentul de ticketing al agentiei Eturia, calatoreste frecvent in diferite destinatii din lume, pentru a se asigura ca Eturia ofera turistilor cea mai frumoasa experienta de vacanta si merge in India ca insotitor de grup.

M-am stabilit in Romania fiindca mi-am urmat inima, indragostindu-ma de o romanca. Nu regret nicio clipa ca am venit, m-am lasat cucerit de peisajele si drumurile pe care le aveti, dar si de ciorba cu legume. Turistii romani sunt foarte fericiti ca le pot recomanda destinatii autentice din India, care le ofera contact direct cu localnicii si experiente memorabile in zonele sigure. Un astfel de circuit inedit este Colours of South India din luna martie, in care voi avea placerea sa prezint turistilor la fata locului India incredibila, asa cum nu au mai avut ocazia sa o descopere pana acum” a declarat Hardik. 

India este o destinatie plina de culoare, traditii si arome culinare, care iti incanta toate simturile. O experienta aparte pe care turistii romani aleg sa o traiasca pana la cele mai mici detalii. Din India te intorci o cu totul alta persoana, indiferent ca alegi circuitul clasic Golden Triangle of India, participi la unul din festivalurile traditionale sau te relaxezi in unul din faimoasele resorturi de wellness & spa. Anul acesta Eturia a inregistrat o crestere cu peste 20% a solicitarilor de vacante in India si, cu siguranta, aceasta va fi din ce in ce mai semnificativa datorita interesului sporit al turistilor de a vizita India.

Hardik Shah

2 comentarii

  1. 25.07.2015 la 12:49

    Nu trebuie si el sa manance o bucata de paine!!! Nu asa?

  2. 28.07.2015 la 16:18

    Foarte frumos din partea lor

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]