excursii-razvan-pascu

(ÒPAgentia de turism Eturia, specializata in destinatii exotice, a vandut anul trecut vacante in cele mai inedite si indepartate locuri din lume, realizand o cifra de afaceri de 5,3 milioane de euro. Fata de anul anterior, agentia se situeaza la un nivel similar, trendul general fiind de usoara crestere. Anul trecut, 3.100 de romani au apelat la consultantii Eturia pentru a-si achizitiona excursii in destinatii exotice si vacante personalizate.

Top 3 cele mai scumpe vacante achizitionate de romani in 2014

Cele mai scumpe vacante vandute in cadrul agentiei anul trecut au fost in zone precum America, Maldive sau Ecuador si au depasit 25.000 euro. Pachetele au inclus vacante personalizate, create la cerere pentru clientii agentiei.

31.000 euro – circuit in SUA care a combinat Coasta de Vest si Coasta de Est (o familie cu 2 adulti si 2 copii, zboruri de linie la clasa business cu toate taxele incluse, hoteluri de 5 stele);

28.000 euro – circuit de o luna in Africa pentru 2 adulti (Namibia, Africa de Sud, Botswana, Zambia, Kenya, Tanzania si Uganda)

25.000 euro – circuit de 20 zile in Ecuador & Galapagos si Columbia (3 adulti, zboruri de linie la clasa economy cu toate taxele incluse, hoteluri de 4 stele).

Profilul romanului amator de vacante exotice

Turistii romani care aleg destinatiile exotice au varste cuprinse intre 30 si 50 de ani si fac parte din middle si top management sau sunt antreprenori, cele mai intalnite profesii fiind de avocat sau medic. Acestia au un venit mediu spre high, intre 1.000 si 3.000 de euro pe luna, si prefera sa mearga in concedii de doua ori pe an, in sezonul de vara si de iarna. De cele mai multe ori astfel de excursii se fac in cuplu sau in familie.

1 comentariu

  1. 26.03.2015 la 23:34

    As vrea si eu intr-o buna zi sa pot sa imi permit asfel de calatorii…Galapagos e un vis vechi de al meu dar cand ma uit acum la pretul ala ma gandesc ca poate nu mi-am ales bine meseria:))

    Felicitari pentru faptul ca ai reusit sa iti transformi pasiunea in loc de munca. Multi tindem spre acelasi lucru, doar putini reusesc!

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]