fbpx
excursii-razvan-pascu

Muncesc mult, prea mult. Si mai ales, mult prea mult la birou, intr-o pozitie nu tocmai corecta, atunci cand nu sunt plecat intr-o calatorie. De multe ori uit sa am grija mea, sa am grija de spatele meu, de ochi … noroc ca am oameni aproape de mine care nu contenesc sa ma surprinda. Asa cum m-au surprins si cei de la Cel.ro, care mi-au trimis acum o luna un nou laptop (despre care am scris aici).

Este vorba despre laptopul Lenovo ThinkPad Edge E531, care ma asteapta acasa dupa fiecare calatorie pe care o fac (in calatorii imi iau cu mine un laptop mai mic). Lenovo ThinkPad Edge E531 este generos in dimensiuni, motiv pentru care nu este cel mai potrivit pentru deplasari, dar este bun pentru lucrul la birou.

Despre Lenovo ThinkPad Edge se spune ca este unealta ideala pentru antreprenori. In primul rand prin dimensiunile sale este dedicat persoanelor dinamice, active, dar care lucreaza mult timp si de la birou. Este un laptop usor si subtire, cu optiuni de conectivitate speciale, cu o durata mare de utilizare a bateriei si caracteristici multimedia precum HDMI si HD Audio.

L-am folosit si la prezentari cu clientii, culorile sunt ok, insa cel mai tare ma incanta bateria care dureaza pana la 6 ore cand il folosesc constant, ceea ce ma face sa mai elimin un stres atunci cand am cate o prezentare mai importanta si mai lunga.

In plus, acest laptop a fost conceput cu o rezistenta suplimentara la varsarea de lichide (probabil cel mai des intalnit accident cand vine vorba despre repararea laptop-urilor si mai ales a tastaturilor acestora).

Lenovo este producatorul cu cea mai mare crestere la nivel mondial in ultima vreme, iar gama Thinkpad Edge este realizata special pentru categoria IMM si Small Business.

Cei de la Lenovo au dat publicitatii rezultatele financiare pentru al doilea trimestru calendaristic (primul trimestru al anului fiscal 2013 – 2014), cifre care-l transforma in cel mai mare producator global de PC-uri, iar in Romania Lenovo se afla de asemenea de curand pe prima pozitie la vanzarea de PC-uri.

Despre laptopurile Lenovo de la Cel.ro au scris si Laura Cosoi sau Cabral.

1 comentariu

  1. 13.07.2017 la 11:52

    Intr-adevar Lenovo este mai un calculator soft. La nivel corporate am vazut ca se utilizeaza Dell si Toshiba,

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]