fbpx
excursii-razvan-pascu

Sigur va amintiti de campania Heineken de peste vara, cea cu „calatorul legendar” si cu toate povestile frumoase legate de calatorii pe care acest brand olandez de bere le-a adus in atentia consumatorilor romani, obisnuiti doar cu comunicari plictisitoare si uneori cu concursuri si premii sub capace. De data asta un brand de bere i-a invitat sa viseze la calatorii si sa priveasca calatorii fascinante prin ochii altora.

La una dintre competitiile organizate vara asta in Romania de Heineken, castigatorul a fost ales un personaj cunoscut in blogosfera pentru „nebuniile” sale: a fost cu pluta pe Mures, cu autostopul pana la Munchen sau pana la Aurora Boreala. Asa ca Heineken a profitat de un om aventurier si l-a trimis pe Bogdan intr-o noua calatorie legendara, fara ca acesta sa stie destinatia. Cititi mai multe detalii aici.

Ce a iesit, vedeti in clipul de mai jos. Pare sa fie ceva tare, insa cei de la Heineken ne tin in continuare in suspans…

* scris de pe un laptop Lenovo ThinkPad E531

3 comentarii

  1. Adrian
    01.10.2013 la 14:19

    @Razvan De curiozitate de intreb : De ce nu ai trecut si numele in articol ? Am intrat pe linkul tau si tot nu i-am aflat numele din primele 5 min de stat pe blogul lui.
    Din film se prezinta ca Bogdan si nimic mai mult. Nu-l cunosc si nu-i urmaresc blogul.
    Ma vei intelege gresit, sunt convins, dar vreau totusi sa-mi exprim parerea ca pentru un specialist in PR, asa cum te descrii, ai gresit.
    Urmarea a fost ca m-ai fortat sa pierd alte 5 min cautand pe alt blog de turism. Si daca tot gasesc altundeva informatia, asa cum o caut, de ce sa mai revin aici?

  2. Razvan Pascu
    (author)
    02.10.2013 la 01:49

    @ Adrian: nu m-am gandit ca este atat de util pentru cititorul acestui articol numele celui care a castigat, cat povestea in sine. Mai ales in contextul in care am pus link catre blogul lui. In cheama Bogdan Dascalescu si nu stiu motivul pentru care pe blogul sau nu exista o descriere a sa ori numele complet.

    P.S. 1 – Bogdan nu are blog de turism.
    P.S. 2 – Te astept sa te intorci aici, pe blog, doar daca simti. Daca nu, sa stii ca nu ma supar.

  3. 04.10.2013 la 09:15

    Adrian, mersi de feedback. Pe tema veche aveam un widget cu numele meu, dar de cand am schimbat-o a disparut.

    O sa remediez situatia!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]