fbpx
excursii-razvan-pascu

Travel Communication Romania, agentia de PR exclusiv in Turism & Hospitality pe care am deschis-o de curand, va participa la targul de turism de la Berlin.

ITB Berlin este cel mai mare targ de turism din lume. Targul incepe miercuri, iar in timp ce voi cititi aceste randuri eu sunt in masina, spre Berlin. Este pentru prima data cand fac un drum atat de lung cu masina si sper sa ajung pana la deschiderea targului. ๐Ÿ™‚

Cu peste 10.000 de expozanti din aproape 200 de tari, care anul trecut au inregistrat vanzari si contracte semnate de 1 miliard de euro pe perioada targului, ITB Berlin este locul in care orice profesionist, jurnalist sau consultant din turism trebuie sa fie.

Evenimentul are loc anul acesta in perioada 6-10 martie, in aceeasi hala uriasa Messe Berlin, cu o suprafata totala de peste 200.000 mp dedicata firmelor din turism. Organizatorii asteapta peste 170.000 de vizitatori.

Motivul principal pentru care eu si colega mea Andra participam la acest eveniment este in primul rand dorinta de a fi prezenti la cat mai multe conferinte, seminarii si workshop-uri pe diferite nise ale turismului, pentru a intelege care sunt trendurile urmatorilor ani in turism, care este viitorul Social Media in turism si care este secretul succesului oricarei afaceri din turism in anul 2013. Mergem in primul rand pentru noi, din dorinta de dezvoltare personala, dar si pentru clientii nostri, pentru a le putea oferi acestora cele mai bune idei si cele mai eficiente metode de promovare.

O sa revin cu impresii de la targ pe blog. Pana atunci, ma puteti urmari cu detalii si pe pagina de Facebook.

Travel Communication Romania

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]