fbpx
excursii-razvan-pascu

De curand am aflat despre un eveniment de dezvoltare personala pe care acum cativa ani l-as fi vanat cat puteam de mult. In timpul facultatii eram ca un burete care vroia sa absoarba cat mai multe cunostinte si participam la o multime de evenimente care mi-ar fi putut ajuta in cariera si in primul rand la stabilirea unei tinte si a unei directii in cariera. Astazi am ramas acelasi om, la fel de interesat de seminariile de dezvoltare personala, insa acum, spre deosebire de perioada studentiei, imi lipseste timpul liber pentru a putea face tot ceea ce imi doresc.

Evenimentul despre care am aflat si unde am sansa sa va ofer o invitatie gratuita se numeste „Automotivarea, forta din spatele reusitei„. Cei 3 traineri care vor fi speakeri la acest eveniment sunt Adrian Florea (pe care nu il cunosc, dar am citit pe Wall-Street.ro lucruri interesante despre felul cum gandeste), Andy Szekely (pe care l-am urmarit de cateva ori inca din vremea cand era destul de la inceput, iar eu eram student) si Octavian Pantis (pe care il cunosc, l-am urmarit la 2 prezentari in ultimii 2 ani si pe care il vad mereu prezent la evenimente de business). Cei 3 sunt unii dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania pe dezvoltare personala, iar tema seminarului din 19 iunie 2012 de la AFI Palace Cotroceni (Cinema City, sala 10) este automotivarea si cum poti sa ajungi la rezultate exceptionale facand ceea ce iti place.

Chiar zilele trecute ma gandeam ca in ultimii 3 ani am cunoscut personal cateva mii de oameni datorita jobului meu de la ING Asigurari & Pensii, blogului, calatoriilor, evenimentelor la care am participat sau altor activitati in care m-am implicat. Dintre acestia, doar pe cateva zeci de oameni i-am descoperit cu adevarat pasionati de ceea ce fac. Si sincer, mai toti oamenii de succes pe care i-am cunoscut au 2 calitati: pasiunea pentru ceea ce fac si perseverenta.

Asa ca daca vreti sa ascultati niste oameni interesanti care au multe de spus despre lucrurile care ne pot schimba viata va puteti inscrie aici la conferinta, pana pe 10 iunie cu un discount de 20% (75 de euro + TVA in loc de 95 euro + TVA).

De asemenea, daca ati citit aici toate informatiile despre acest eveniment organizat de Doing Business si daca vreti sa participati la eveniment gratuit, va ofer sansa sa castigati o invitatie daca va inscrieti cu ajutorul formularului de mai jos. Tragerea la sorti va fi electronica si se va face joi, 14 iunie. Inscrierile se fac pana miercuri 13 iunie, ora 24. Datele voastre sunt confidentiale, eu fiind singura persoana care va avea acces la ele.

2 comentarii

 1. 08.06.2012 la 10:10

  Multumesc frumos! M-am inscris la tragerea la sorti si voi spune si prietenilor despre eveniment. Ma fascineaza Andy Szekely, sper ca si ceilalti 2 „trainori” sunt cel putin de acelasi nivel. Spor!

 2. Razvan Pascu
  (author)
  16.06.2012 la 15:04

  Multumesc tuturor pentru participare.

  Castigatorul se numeste Mircea Bagdasar.

  Tragerea la sorti filmata o gasiti aici: http://www.youtube.com/watch?v=qyjRpfD7dlI&list=UUoGWBqBkgSsJ41HrzAI0wtQ&index=1&feature=plcp

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]