fbpx
excursii-razvan-pascu

tuborg party managerProbabil multi dintre voi stiu despre campania Tuborg la care mii de tineri din Romania s-au inscris pentru jobul de Party Manager cu un salariu de 1000 euro/luna, masina de serviciu si petreceri aproape non-stop (iata aici fisa postului). Blogul meu a fost partenerul acestei campanii si aici ati putut sa aflati de existenta acestui job si mai apoi persoana pe care am sustinut-o, aleasa absolut intamplator si aleatoriu. 

Verificand rezultatele campaniei, cei de la Tubog au fost multumiti de felul in care cititorii acestui blog au reactionat la mesajele campaniei lor si s-au gandit sa ma invite la alegerea celor 3 finalisti din cei 50 de semi-finalisti alesi in prealabil. Am facut parte din juriul mai „serios” alaturi de brand-managerul si HR-managerul companiei, dar si proprietarul cluburilor Silver Church si Kulturhaus din Bucuresti. In gasca cealalta, partea mai „glumeata” a juriului, s-au aflat Mihai Morar, Cosmina Pasarin si CRBL.   

Miercuri am avut o zi super plina, cu interviuri de dimineata si pana seara. A fost o experienta absolut interesanta pentru mine pentru ca toti cei 40 de tineri cu care am intrat in contact sunt cu totul diferiti de mine, oameni care petrec mult si care iubesc cluburile,  tineri care au facut din organizarea de petreceri un mod de viata si care se intretin din asta.

Pentru o persoana ca mine, care munceste foarte mult in fiecare zi si mai ales in fata calculatorului, sa cunosc tineri despre care aflu ca traiesc din organizarea de petreceri prin cluburi a fost o experienta interesanta si utila. Am cunoscut un tanar care organizeaza cele mai tari petreceri din Herastrau, un altul care a facut clubul Tonka cunoscut printre toti studentii din Bucuresti, un altul care administreaza petrecerile din 3 cluburi din Ramnicu Valcea, ori altii de pana in 25 de ani care aveau la activ B’estfest, concerte Inna sau CRBL. Am cunoscut un tanar care la 9 ani cersea pe strazi si acum, la 24 de ani, lucreaza in Ministerul Turismului si organizeaza tabere pentru tineri, am cunoscut un tanar care stia toate dedesupturile pietei de distributie a berii, am cunoscut multi DJ, barmani, 2 proprietari de cluburi, un proprietar de site de evenimente gen 24FUN sau oameni care lucreaza in firme de productie publicitara. Si toti acestia foarte tineri, unii dintre ei chiar de 18-19 ani, altii pana in 25, maxim 30 de ani.

Desigur, au fost oameni si oameni, unii mai buni, altii mai putin buni, insa impresia generala dupa ce am intervievat atatia tineri este ca, desi nu ati crede, Romania are un viitor si eu sunt multumit de cum se anunta acesta. Cei mai multi dintre toti cei pe care i-am vazut sunt oameni capabili, ambitiosi si care cu siguranta vor reusi. Din punctul meu de vedere toti au un mare plus, iar cativa dintre ei au si un mare Bravo!

Cred ca aceasta campanie a Tuborg si-a atins scopul: a adus notorietate companiei si brand-awareness, va aduce un om foarte capabil in companie pe pozitia Party Manager si a reusit sa mobilizeze segmentul de varsta 18-24 pe care Tuborg pune mare accent. Cred ca acesta este viitorul recrutarilor in Romania atunci cand vrei sa faci ceva deosebit si de calitate si recomand oricarui tanar care isi doreste o cariera sa ia cat mai in serios orice gen de astfel de proiecte extra, scoli de vara, etc. Chiar si eu mi-am gasit primul meu job intr-o corporatie, in timpul facultatii, tot in urma unui astfel de proiect, asa ca indemnul meu este sa fiti cat se poate de perseverenti in aceasta directie.

Si inca ceva: mi-au placut foarte mult toti candidatii din zona Transilvania si Maramures. Calmul si prezenta de spirit au fost atuurile principale ale lor. Iar cei din Cluj, in mod special, au fost toti de nota 10. Drept dovada – 2 dintre ei au ajuns in finala.  

Iata si cei 3 finalisti (pentru detalii despre ei, click pe numele lor): Tamas Vas, Dan Apetria si Vladut Radu.

Le doresc succes in finala!

9 comentarii

 1. amarie vasile
  29.07.2011 la 09:32

  Afirmatia dv. : „desi nu ati crede, Romania are un viitor si eu sunt multumit de cum se anunta acesta” ma bucura. Eu va cred. Nu ma surprinde ca v-au placut foarte mult toti candidatii din zona Transilvania si Maramures. In intalnirile mele cu locuitorii acestor meleaguri mi-au facut intotdeauna impresii bune. O parte dintre stramosii localitatii mele natale au pribegit aici din Ardeal si noi ne mandrim cu asta. Exemplul dat : „un tanar care la 9 ani cersea pe strazi si acum, la 24 de ani, lucreaza in Ministerul Turismului” rezoneaza cu informatia despre Medvedev a carui prim job a fost de gunoier. Deci se poate…

 2. amarie vasile
  29.07.2011 la 09:34

  Precizare : O parte dintre stramosii localitatii mele natale DIN MOLDOVA ( Tatarusi, jud. Iasi) au pribegit aici din Ardeal…

 3. rizica
  29.07.2011 la 10:32

  Felicitari!!!!!!!!!

 4. Valentina B.
  29.07.2011 la 11:39

  interesanta experienta…:)

 5. Alexandra
  29.07.2011 la 14:47

  Felicitari finalistilor! Cine e pasionat de petreceri si stie sa le organizeze, macar sa faca si bani pe tema aceasta!

 6. 29.07.2011 la 21:48

  Felicitari, ai prezentat foarte interesant acest eveniment, dand un caracter personal prezentarii. Succes finalistilor si juriului !

 7. 30.07.2011 la 17:27

  Bafta finalistilor. Sa castige cel mai bun. Romania are intr-adevar viitor insa e foarte important ca potentialul sa fie exploatat nu conservat.

 8. Georgeta Popovici
  30.07.2011 la 18:36

  Pai, se pare ca este un job adevarat si ca s-au inscris destui pentru! Mi-a placut felul in care ai prezentat desfasurarea evenimentelor!
  Cel mai bun sa castige! Nu conteaza din care zona a tarii se trage!

 9. Mihalache simona
  03.08.2011 la 14:21

  Ce-i drept e super sa poti munci distrandu-te e ceea ce ne dorim cu totii un job fara stres de care sa te poti bucura din plin.

Vezi aici mai multe imagini de pe pagina mea de Instagram! Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]