fbpx
excursii-razvan-pascu

De trimis mai departe catre prietenii vostri cu simt artistic…

Va scriam aici despre concursul KufarART, organizat de compania KLM pentru tinerii artisti din Romania. Mai sunt 5 zile in care va puteti inscrie la acest concurs, unde puteti castiga bilete de avion si cazare pentru 2 persoane la New York sau bilete de avion la Amsterdam.

Tot ce trebuie sa faceti este sa realizati o schita o unei valize de voiaj. Schita trebuie sa fie cat mai originala si sa fie inspirata de unul dintre orasele: New York, Amsterdam, Cape Town, Lima sau Shanghai. De exemplu, la acelasi concurs in Ungaria, destinatia-tema a fost Mexic si a castigat o valiza sub forma de chitara. Asadar, trebuie sa fiti cat mai creativi.

Dupa ce aveti schita, faceti o descriere de cateva cuvinte si le trimiteti impreuna la rubrica “Inscriere” pe site-ul KufarART. Daca nu va plac schitele si lucrati mai bine direct cu imaginatia, atunci face direct valiza finala si va puteti inscrie cu o fotografie a ei. Valiza poate fi oricum: desenata, pictata, accesorizata, etc.

Vor fi alese 20 dintre cele mai reusite schite, iar cele 20 de persoane vor avea la dispozitie 2 luni sa realizeze lucrarea finala. Cele 20 de lucrari vor fi apoi expuse intr-un Street Gallery prin Bucuresti, dar si pe site – unde oamenii o sa le vada si unde va pot vota.

In final, pot fi castigate bilete de avion la New York sau Amsterdam.

Mai multe detalii aflati aici. Vineri este ultima zi de inscrieri.

3 comentarii

 1. rizica
  02.08.2010 la 13:28

  Pacat ca nu am „simt artistic”…

 2. gabbis
  02.08.2010 la 16:00

  Intr-adevar pentru cei talentati este o sansa sa isi demonstreze talentul..

 3. maria
  02.08.2010 la 16:27

  oricine poate incerca, asta e frumos la acest concurs. Daca ai o idee buna si putin talent, poti crea o valiza de concurs, care sa fie si opera de arta. poate te razgandesti!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]