fbpx
excursii-razvan-pascu

Vesti bune, in sfarsit, in aglomeratia de stiri negative despre autocare, accidente, turisti putini sau hoteluri si agentii de turism parsive (unele dintre ele, stiri corecte, dar exagerate).

La Bucuresti are loc astazi o conferinta internationala de turism in parteneriat cu Organizatia Mondiala a Turismului. Conferinta are ca tema „Identificarea avantajelor competitive ale unei destinatii turistice, oportunitati si provocari pentru dezvoltarea durabila a turismului”. La eveniment participa doamna Grapini (ministrul turismului) si domnul Filipescu (presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism), domnul Oprescu (primarul Bucurestiului), domnul Taleb Rifai (secretarul general al OMT), precum si alte oficialitati.

De asemenea, la Conferinta vor participa reprezentanti ai Organizatiei Mondiale a Turismului, reprezentanti ai asociatiilor profesionale si organizatiilor patronale din domeniul turismului, oficiali straini, ambasadori din 47 de tari, jurnalisti din tara si din strainatate.

Conferinta este organizata de Ministerul Economiei, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Turism, la initiativa ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, in contextul in care Romania detine Presedintia Organizatiei Mondiale a Turismului din anul 2012.

Eu voi fi prezent astazi la acest eveniment si va tin la curent cu detalii pe pagina de Facebook.

2 comentarii

  1. Claudiu
    03.07.2013 la 14:24

    Razvan, doar domnul Taleb Rifai are nume si prenume, ce s-a intamplat cu ceilalti oficiali?

  2. Razvan Pascu
    (author)
    03.07.2013 la 19:42

    @ Claudiu: atat ai retinut?

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]