fbpx
excursii-razvan-pascu

Au început deja înscrierile pentru noile sesiuni din 2013.

Anul nou aduce vești bune pentru cei care visează la un business sau la un proiect de succes în sectorul industriilor creative. Trainerii proiectului “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” au pregătit deja materialele și suportul de curs pentru luna ianuarie.

Până acum, peste 130 de tineri cursanți au absovit cursurile gratuite și au finalizat planurile de afaceri de care au nevoie pentru a-și susține ideea de business creativ. Trei zile intensive cu informații esențiale despre marketing, strategia de vânzări și financiară, aspecte legale sau de capital uman se finalizează cu impulsul de a demara afacerea, cu un business plan, dar și cu o diplomă acreditată ANC (fost CNFPA).

Proiectul îi vizează cu precădere pe cei care au deja o idee de proiect într-unul dintre domeniile: software, computer games, design, advertising, film, muzică, arte vizuale, performing arts și alte industrii bazate pe creativitate.

Înscrierile se fac în baza formularului aflat la adresa www.crestetalente.ro/inscriere-training.

Pentru ianuarie 2013, datele cursurilor și termenele de înscriere sunt:
•    16-18 ianuarie (deadline înscrieri: 10 ianuarie);
•    23-25 ianuarie (deadline înscrieri: 17 ianuarie);
•    28-30 ianuarie (deadline înscrieri: 22 ianuarie).

Iată ce spun unii dintre cei care au fost selectați la cursurile de antreprenoriat până acum:

– “Particip pentru a-mi dezvolta abilitățile de lider și manager. Dorința mea e să creez programe de software, mai inteligente și mai performante decât ce oferă piața!”

– “Activez în domeniul muzicii și vreau să investesc câştigurile obţinute într-o firmă de evenimente pentru copii. Cursul îmi poate dezvolta o perspectivă nouă asupra domeniului în care voi activa.”

– “Mă motivează faptul că sunt în căutarea unui drum profesional – am demisionat și vreau să învăț să-mi câștig existența din pasiune. Am multă energie pe care vreau s-o canalizez spre obiectivul meu.”

– “Mă consider un antreprenor în devenire, am pus bazele unei noi companii și îmi doresc ca în 12 luni să încep angajarea primilor consultanți. Am nevoie de experiența celor care au reușit. Detaliile fac diferența!”

– “Mi-am propus să dezvolt proiecte prin care instituția de stat la care lucrez să beneficieze de parteneriate cu sectorul privat. Mă motivează acest training pentru că pot întâlni un mentor care să-mi canalizeze atenția în această direcție.”

– „Îmi doresc să ajung independent profesional. Deşi o aventură antreprenorială implică mult mai mult decât un job de la 8 la 5, sunt dispus să-mi asum aceste responsabilități din dorința de fi pe cont propriu și de a dezvolta o afacere bazată pe ceea ce îmi place.”

Cei care vor să participe la cursurile de câte 3 zile pot selecta o singură sesiune, în limita locurilor. Doar cei selectați vor fi contactați telefonic de către membrii echipei de proiect. Locurile sunt limitate la maximum 25/sesiune, însă cei care care nu se vor regăsi pe lista dar întrunesc condițiile proiectului își pot exprima interesul pentru cursurile din lunile următoare printr-un mesaj la adresa training@crestetalente.ro. Aceștia vor fi anunțați prin email despre datele viitoarelor sesiuni. AGENDA detaliată a cursurilor, profilele trainerilor și condițiile de înscriere pot fi consultate pe site-ul proiectului: www.crestetalente.ro.

Proiectul “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” este realizat printr-un parteneriat între Fundația Post-Privatizare, Asociația ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare și Consultanță în Domeniul Culturii, MPP Relații Publice, Universitatea București și Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași. Proiectul „Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 “Investește în oameni!”.

2 comentarii

  1. 13.12.2012 la 01:20

    În București?

  2. Razvan Pascu
    (author)
    13.12.2012 la 02:20

    Da, in Bucuresti.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]