fbpx
excursii-razvan-pascu

Eximtur este una dintre cele mai puternice agentii de turism din Romania. Particularitatea acestei agentii de turism este ca pe langa ofertele externe bogate, Eximtur se axeaza mult si pe turismul intern. Asadar, de fiecare data cand veti avea nevoie de cazare prin diferite zone ale tarii noastre nu ar strica sa aruncati o privire pe site-ul eximtur.ro

Astazi o sa va scriu cateva cuvinte despre o oferta care ar putea sa va intereseze, mai ales cand afara sunt 30 de grade Celsius. Este vorba de o oferta de cazare la mare, in zona Eforie Nord, intr-un comple de hoteluri complet renovate. Complexul se numeste Steaua de Mare, iar anul acesta au fost renovate complet hotelurile Delfinul (4 stele) si Meduza (3 stele) printr-o investitie de 4 milioane de euro.

Complexul se afla la 50 de metri de plaja si au fost redeschise anul acesta, oferind inclusiv tratamente pentru cei care au nevoie, dar si clasica vacanta la mare pentru cei care vor doar sa leneveasca. Hotelurile vor functiona si in extra-sezon, iar cei care vor sa mearga la mare cu copiii trebuie sa stie ca acestia au cazare gratuita in camera cu parintii. Prin Eximtur exista si oferte pentru Seniori si, cel mai important, aceasta este singura locatie la care inca se mai vand bilete in programul „Inscrieri timpurii”, program prin care puteti beneficia de discounturi daca faceti rezervari cu mai mult timp inaintea plecarii.

Pentru detalii, preturi si rezervari la cele 2 hoteluri din complexul Steaua de Mare click aici.

2 comentarii

  1. gabbis
    14.05.2012 la 00:13

    Chiar sunt oferte foarte avantajoase, mai ales ca pe mine ma intereseaza o statiune linistita pentru familie cu copii..Multumim pentru informatii si detalii!

  2. 14.05.2012 la 16:56

    Deja imi sta gandul la vacanta asa ca voi lua in seama ofertele agentiei!Multumesc!

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]