fbpx
excursii-razvan-pascu

Pentru ca pe cititorii fideli i-am obisnuit ca odata la cel mult o luna de zile sa scriu despre locurile de munca despre care aflu, revin si de aceasta data cu cateva detalii care v-ar putea fi de ajutor. O sa vedeti ca inceputul de an vine cu multe joburi bune. Daca reprezentati o companie si aveti joburi disponibile, ma puteti contacta.

Iata despre ce locuri de munca disponibile am aflat luna asta.

  • Cei de la Friends Advertising angajeaza Client Service junior. Detalii aici.
  • Agentia de turism ViaRomania din Brasov angajeaza agent de turism. Detalii aici. Daca veti candida pentru acest job sa ii scrieti lui Adrian ca ati aflat de pe blogul meu.
  • Agentia de comunicare Selenis angajeaza programator PHP, web designer si editor online. Detalii aici. Daca veti aplica pentru unul din joburi sa ii scrieti lui Dragos ca ati aflat de la mine.
  • GAV cauta PR specialist pentru mediul online. Este apreciata experienta in social media & bloguri. Detalii aici.
  • George Butunoiu (unul dintre cei mai cunoscuti recrutori din Romania) isi cauta secretara. Spune ca nu este nevoie de experienta, iar o educatie buna si inteligenta sunt suficiente. Salariul este 400 de euro, cu prima marire dupa 3 luni + diverse avantaje. Ii puteti trimite CV-ul pe adresa secretara@georgebutunoiu.com – puteti sa ii scrieti ca ati aflat de la mine.
  • Magazinul online F64, specializat in arta fotografica, are cateva joburi disponibile: agent call-center, grafician / DTP, manager call-center, specialist marketing online. Detalii aici.
  • Site-ul Okazii.ro angajeaza reprezentant vanzari, market research specialist, Media planner, Social Media Manager si Copywriter. Detalii aici.
  • Doru Panaitescu anunta 3 joburi pe blogul sau: Online Communication Executive, Database & Reporting Manager, Junior Online / Social Media Executive, dar anunta si un job de designer web.
  • Agentia de publicitate Godmother are un job disponibil de „responsabil PR online”. Daca iti place sa citesti bloguri, stai pe Facebook si esti activ(a) pe Twitter, acest job probabil este pentru tine. Mai multe detalii gasiti aici.
  • Accenture, una dintre cele mai mari companii de outsourcing din lume, angajeaza Customer Service Analyst care sa stie limba franceza sau italiana. Detalii aici.

Bonus: Salariile din Romania.

3 comentarii

  1. 23.01.2012 la 21:19

    Razvan, multumim pentru includerea postului de agent de turism la viaRomania pe blogul tau!

  2. Rizica
    24.01.2012 la 10:29

    Multumesc foarte mult pentru astfel de articole, sunt foarte interesante si utile…

  3. 26.01.2012 la 17:49

    Iti multumesc frumos ca mi-ai inveselit ziua si m-ai redat speranta de a-mi gasi un job mai bun si felicitari pentru ceea ce faci si ce ai reusit pana acum, 🙂
    O zi minunata in continuare.

Urmareste-ma pe Instagram! Click aici!
[icegram campaigns="28403"]